fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Da li biste želeli da i vaš životni prostor bude u trendu? Dodjite u KELVIN LITE!!!

Pronaći ćete širok izbor dizajniranih lampi koje imaju svoju osobenost kao i ljudska bića. Jednostavne, klasično elegantne ili drugačije od ostalih – ali u svakom slučaju, uvek savremene  i moderne!

Uz profesionalne savete, pomažemo vam da izaberete najkvalitetniju rasvetu jedinstvenog dizajna za svoj životni i poslovni prostor. Naša misija je pružanje što kvalitetnijih i što inovativnijih prozvoda kupcima širom Srbije i okruženja. Kroz širok spektar naših proizvoda, trudimo se da svim kupcima izađemo u susret  i pronađemo što bolja rešenja koja će ispuniti njihova očekivanja.

Osmišljen kao mesto na kom se može kreirati ambijent po ličnoj meri, salon preduzeća Kelvin Lite d.o.o Novi Beograd i internet prodavnica www.kelvin.co.rs zadovoljiće i najistančanije ukuse u pogledu rasvete. Pored izloženih proizvoda koji predstavljaju najnovije trendove u Led osvetljavanju, ali i dekorativne rasvete, osoblje salona je naraspolaganju da detaljnije pokaže, ali i edukuje potrošače o inovacijama na polju rasvete. Najširi asortiman LED rasvete brenda Forma na jednom mestu garancija je da svako može pronaći željeno osvetljenje za svoj dom, poslovni prostor, kancelarije, dvorišta, proizvodne pogone, lokale i slično.

Dekorativna rasveta klasičnog  i savremenog dizajna, daje poseban pečat svakom enterijeru čineći prostor jedinstvenim i stilizovanim. Moderni, ali i vanvrmenski komadi u vidu podnih ili zidnih lampi, lustera, plafonjera, stonih lampi, ili svetiljki za spoljašnje osvetljavanje, izuzetnog kvaliteta oplemeniće svaki dom ili poslovni prostor.

Koncept Kelvin lite-a salona omogućava da se na jednom mestu u potpunosti osmisli i osvetli enterijer koji ostavlja utisak!

Ljubazno i stručno osoblje Kelvin lite-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.

Svratite do nas i sami se uverite. Uvek na raspolaganju Vaš Kelvin lite!!

 

INFO

Adresa: Gandijeva 3, Novi Beograd
Telefon: 011 22 71 547
e-mail: /
web: /

Podeli na mrežama: