fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Više od sedam godina se Moja baza štampani katalozi i internet oglasi promovišu i dele u Obrenovcu i okolini. Sedam zajedničkih godina je iza nas, kao da smo juče startovali…

Preko sto firmi, preduzetnika, kompanija i pojedinaca iz Obrenovca i okoline direktno se oglasilo preko Moja baza štampanih oglasa, neki u jednom, drugi u više izdanja.

Neke od firmi iskoristili su Moja baza internet biznis pakete i predstavljaju se isključivo na internet platformi mojabaza.com, a nekada se obrenovačke firme reklamiraju na drugim teritorijama i katalozima (za Surčin sa okolinom, te za Novi Beograd i Zemun.

Dizajnirali smo i pripremili za štampu na hiljade sglasa, podelili više od 500.000 (petsto hiljada) štampanih flajera po poštanskim sandučićima u Obrenovcu, Bariču, Ubu i okolnim mestima. Svi oglasi deljeni su i na internet biznis portalu mojabaza.com, kao i promovisani na društvenim mrežama (facebook, instagram, tiktok, x mreža, linkedin,  i youtube).

Hvala Vam na poverenju!

Ovde možete pogledati aktuelne firme iz Obrenovca: https://mojabaza.com/category/firme/lokacija/obrenovac

Ukoliko i vi želite da povećate zaradu ili da vaš biznis postane prepoznatljiv na Google-u, društvenim mrežama i drugim mestima u Obrenovcu i okolini, možete nas kontaktirati telefonom pozivom na broj 064 22 18 425 ili putem mejla mojabaza4@gmail.com.

Podeli na mrežama: