Cenovnik štampanog oglašavanja

ŠTAMPANO OGLAŠAVANJE PREKO MESEČNIH KATALOGA

Za firme koje žele da se oglašavaju i reklamiraju preko štampanih kataloga – mesečnih lokalnih oglasnika koji se dele besplatno po sandučićima na sledećim teritorijama:

  • Surčin sa okolinom (Surčin naselje, Novi Surčin, Jakovo, Dobanovci, Boljevci, Bečmen, Petrovčić, Progar)
  • Novi Beograd (Blokovi 44, 45, 70 i 70a, Bežanija, Bežanijska kosa, Ledine, Tošin bunar)
  • Zemun (Zemun polje, Altina, Plavi horizonti, Ugrinovci, Ugrinovačka ulica)
  • Obrenovac sa okolinom (uže gradsko jezgro, Rvati, Belo polje, Barič, Zvečka,Veliko polje)
  • povremeno na teritoriji grada Uba.

To su naselja najčešće na obodu grada u kojima građani imaju osećaj da su zaboravljeni od strane centralnih institucija i gde je lokal patriotizam izraženiji. Tu je i konkurencija manja, pa je moć lokalnog marketinga mnogo veća nego u centralnim delovima grada. Štampanim izdanjima Brenda Moja baza pokriva se područje sa otprilike milion stanovnika.  

U Surčinu i Obrenovcu smo najveći štampani lokalni oglasnik, a na teritoriji Novog Beograda i Zemuna smo jedan od dva najbolja štampana lokalna oglasnika.

Svaki štampani katalog i svaki oglas ima svoj elektronski oblik koji možete videti zajedno sa celom arhivom oglasa na stranici ARHIVA ŠTAMPANIH IZDANJA.

Elektronske kataloge pogleda pregleda između 4.000-5.000 ljudi mesečno, što je dodatni način oglašavanja i reklamiranja, tako da kampanja svakog novog izdanja traje čitavog meseca.

Za ovih devet godina rada podeljeno je preko 1.000.000 (MILION) primeraka besplatnih oglasa, flajera, kataloga, uzoraka proizvoda i drugih marketinških proizvoda.

Svi oglasi, reklame, poruke dodatno se promovišu i na društvenim mrežama, facebook-u instagram-utwitter-ulinkedin-u, i na youtube-u

VAŽNO: Broj pozicija i mesta za oglase je ograničen. Za štampane oglasnike za Surčin, Novi Beograd i Zemun možete rezervisati najkasnije do 28. u mesecu.

Za Obrenovac sa okolinom rok je do 10. u mesecu za naredni broj.

U nastavku je cenovnik štampanog oglašavanja:

 
Moja baza CENOVNIK-štampanog-oglašavanja-srbija-beograd-najbolja-reklama-marketing-oglasi-top-zarada-veliki-posao-uspeh-pare-novac
 

Želim da rezervišem ODMAH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *