fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Na sajtu Gradske opštine Surčin objavljena je informacija da je SURČIN DOBIO ŠALTER ZA PREDUZETNIKE

naime, prema sajtu www.surcin.rs, u zgradi Gradske opštine Surčin, u jednoj od kancelarija, otvoren šalter za preduzetnike kao rezultata uspešne saradnje sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije i Gradske opštine Surčin. Preduzetnički šalter otvoren je sa ciljem razvoja lokalnog preduzetništva, malih i srednjih preduzeća i njihovog poslovnog povezivanja, ali i da bi se na brz i efikasan način dobile sve potrebne informacije.

Direktorka sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije Branislava Simanić je istakla da se ovaj projekat sprovodi u svim beogradskim opštinama i da će se uskoro proširiti na čitavu Srbiju, i da je ideja da se na ovaj način unapredi saradnja između Komore, opština i privrednika koji posluju na teritoriji gde se nalazi preduzetnički šalter.

Ovo je prilika da preduzetnici unaprede svoje poslovanje tako što će uštedeti vreme namenjeno za odlazak u nadležne institucije, navela je Aleksandra Jelesijević Gligorić, načelnica Odeljenja za lokalno ekonomski razvoj istakavši da je šalter za preduzetnike instrument za podršku razvoju preduzetništva na lokalu pružajući nefinansijsku podršku, kako preduzetnicima koji već imaju svoje radnje, tako i onim mladima koji žele da pokrenu svoj biznis.

Otvaranjem šaltera za preduzetnike otvara se mogućnost da se opština Surčin dodatno razvija i napreduje, naglasio je predsednik opštine Surčin Stevan Šuša koji je dodao da je Surčin jedna od najperspektivnijih opština u Beogradu a tome u prilog ide i završetak auto-puta do Novog Beograda. Na taj način otvoriće se nove poslovne prilike za privrednike, a sve informacije potrebne za pokretanje biznisa na teritoriji Surčina od sada će moći da dobiju na šalteru za preduzetnike, rekao je predsednik opštine.

Sve informacije o radu šaltera mogu se dobiti putem mejla salterzapreduzetnike@surcin.rs

Izvor: www.surcin.rs

Podeli na mrežama: