fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Privredna komora Srbije i CEVES  nas pozivaju na konferenciju, panel diskusiju i izložbu „Vreme je za MSP“ koja se održava 02. marta 2023. u PKS (Resavska 15, sala 1, prizemlje).

Mala i srednja predstavljaju temelj i pokretačku snagu srpske privrede, i imaju izuzetan potencijal da doprinesu održivom razvoju Srbije u narednoj deceniji i ostvarenju svih ciljeva iz Agende UN 2030 za našu zemlju.

Nakon uvodnih obraćanja Mihaila Vesovića, direktora Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju Privredne komore Srbije, Nemanje Šormaza, direktora CEVES-a i Tatjane Matić, direktorke Fonda za razvoj, uslediće panel diskusija na kojoj će predstavnici državnih institucija, fakulteta i MSP sektora govoriti o značaju MSP za privredu, o uslovima koji su neophodni za rast i razvoj MSP sektora, preprekama, šansama.

Panel diskusiju o značaju MSP i šta je potrebno da ovaj deo privrede nastavi da raste i još snažnije doprinosi održivom razvoju Srbije, pratiće i izložba odabranih kompanija, predstavnika MSP100, odabranih po jasno definisanim kriterijumima izvoza, doprinisa razvoju lokalne zajednice, inovacijama u poslovanju, posvećenosti zelenom poslovanju i njihovom doprinosu održivom razvoju.

Događaj se organizuje u sklopu platforme “Održivi razvoj za sve”, koju podržavaju vlade Nemačke i Švajcarske, a sprovodi GIZ.

#1privredna komora srbije konferecja zene preduzeznice vremejezamsp nala i srednja preduzeca preduzetnistvo srbija mojabaza 1

Izvor: Privredna komora Srbije

Podeli na mrežama: