fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

U mirnom delu Beograda (Novi Surčin), u blizini aerodroma Nikola Tesla i Hrama Svetog apostola Mateja, gradi se kondominijum naselje premijum kvaliteta, kako materijala tako i izvođenja svih radova. Do kondominijuma se dolazi asfaltnim putem širine 9 m iz Vojvođanske ulice.

Šta je to kondominijum? Kondominijum nudi mnogo više pogodnosti od klasičnog mesta za stanovanje. U okviru našeg kondominijuma nalazi se park sa klupama, igralište za decu i teretana na otvorenom, u prijatnom i sigurnom okruženju za odmor sa dosta zelenila. Svi elementi kondominijuma dostupni su isključivo stanarima, dok je pristup dvorištu omogućen posebnim izlazom iz svake zgrade i kontrolisan karticom i video-nadzorom.

Kondominijum zauzima površinu od 1600m2 i obuhvata zajedničko dvorište sa dva stambena objekta, parking i uređene zelene površine sa sistemom za navodnjavanje. Prostor između zgrada iznosi 20m, a površina ograđenog dvorišta namenjenog isključivo stanarima iznosi 400m2. Za svaki stan obezbeđeno je privatno parking mesto pokriveno video-nadzorom i fizičko-tehničkim obezbeđenjem.

Nosioci ideje i projekta su investitori sa decenijskim iskustvom u gradnji premijum kvaliteta.

Pogledajte i kratak video snimak ovde: 

https://www.youtube.com/shorts/zxLBY9MZEzA

Sve upite za stanove možete poslati isključivo putem mejla: mojabaza5@gmail.com

Podeli na mrežama: