fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Institut za transfuziju krvi Srbije i Crveni krst Srbije organizovali su devetu godinu za redom akciju dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom “Ništa bez žena”, obeležavajući na ovaj način međunarodni praznik, Dan žena. Na taj način Crveni krst i Institut zajedno udruženi žele jednom godišnje da se posebno zahvale svim ženama davaocima krvi. 
Ove godine kampanji “Ništa bez žena” pridružili su se i drugi gradovi u Srbiji: Novi Beograd, Šabac, Valjevo, Koceljeva, Lazarevac, Kraljevo, Smederevo, Smederevska Palanka, Gornji Milanovac i Petrovac. I u ovim gradovima su organizovane slične akcije posvećene ženama koje dobrovoljno daju krv.

U sklopu ove akcije juče su se od 12 do 14 časova u prostorijama Instituta za transfuziju krvi Srbije, u Ulici Svetog Save u Beogradu, okupile dame iz sveta kulture, medicine, sporta, politike, obučene u prepoznatljivim uniformama u znak solidarnosti sa svim koji dobrovoljno daruju ovu dragocenu tečnost.

Ove humane žene dobile su i poklone: knjige, cveće, ulaznice za pozorište, kozmetičke preparate, i sve to uz slatku zakusku. Sponzori manifestacije bile su neke od najuspešnijih kompanija u Srbiji: Coca Cola hellenic group, Jaffa Crvenka, te izdavačke i kozmetičke kuće, pozorišta, hoteli i drugi.

Svoju podršku pružile su i Leontina i učesnice Beovizije Una i Nataša, voditeljka Tanja Peternek, te mlade, a već dobro poznate glumice 
Tamara Aleksić i Marija Bergman.

Podsećamo sve one koji žele da daju krv i nekom spasu život, to mogu da učine tokom cele godine u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Ulici Svetog Save u Beogradu, kao i u drugim mestima širom Srbije.

Podeli na mrežama: