fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Olimpik Football Fest 2023 održaće se 10 i 11.06.2023. godine na terenima FSB Ada Ciganlija. Ova sportska manifestacija namenjena decu uzrasta od 7 do 13 godina.

Turnir ima takmičarski karakter, ali u prvom planu je druženje, zabava i celokupno uživanje svih aktera u fudbalskoj igri. Turnir je obezbeđenje redarskom službom, volonterima i velikim brojem sponzora koji ce svim učesnicima donirati razna osveženja tokom football festa. Football fest dovodi ekipe iz celog regijona i ima međunarodni karakter.

Naš cilj je da od 100 ekipa učesnika 80% ekipa bude van Beograda i iz celog regiona. Da ugostimo domaćinski decu iz raznih krajeva Srbije i Balkana i pokažemo im Beogradski duh ljubavi i provoda. Fudbal je kod nas vise od igre i tako zelimo da i drugi dožive slicne manifestacije i tako da ih organizuju.

#1football fest takmicenje turnir adaciganlija sport beograd srbija olimpik beograd mojabaza

Želimo da podignemo dečije turnire na viši nivo da kotizacije nisu jedini motiv vec igra, zabava, dobročinstvo i uzivanje svih aktera, najbolji neka pobedi, učesnici neka uzivaju jer su se izigrali i bili deo takmičenja. 

Vidimo se 10/11.06.2023 godine na terenima FSB Ada Ciganlija.

Sve detalje o prijavama za turnir možete pogledati na sledećem linku:

https://www.olimpikbeograd.com/vest.php?news_id=200

Organizator: Aleksandar Nedić, FK Olimpik Beograd

Podržimo buduće šampione!

#1fudbal fest takmicenje turnir adaciganlija sport beograd srbija olimpik beograd mojabaza

Podeli na mrežama: