fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Čini se da je priča o veštačkoj inteligenciji odjednom svuda oko nas… Ali da li razgovaramo o ovome na pravi način? Koliko zapravo veštačka inteligencija utiče na svakog od nas, a koliko mi možemo da utičemo na nju, i na budućnost njenog razvoja? ????

Pozivamo studente i sve mlade ljude koji se pitaju kakva nas budućnost čeka i kakva je budućnost tehnologije, da nam se pridruže na predavanju “Rizici veštačke inteligencije – mit ili stvarnost?”. Predavanje će održati Dušan D. Nešić, osnivač Efektivnog Altruizma u Srbiji, i stručnjak za veštačku inteligenciju, koji već pet godina radi na razvoju veštačke inteligencije, ali i na zagovaranju boljih bezbednosnih mera kada je u pitanju ova tehnologija.

Ne propustite ovu priliku da popričate baš sa nekim ko se time aktivno bavi – kakva nas budućnost čeka, koliko treba da se brinemo, i šta možemo da preduzmemo da bismo se osigurali da veštačka inteligencija radi u najboljem interesu čovečanstva?

Pozivamo vas na predavanje dr Dušana Nešića, stručnjaka za bezbednost veštačke inteligencije koje će se održati 22. maja od 18 časova u slušaonici 3 u zgradi Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Podeli na mrežama: