fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

“Računajte na nas – podrška ženama” je onlajn humanitarno udruženje neprofitnog karaktera koje pruža sociološlo-psihološku podršku ženama i individualni lični napredak na različite načine sa akcentom na mentalnom zdravlju.

U ovom vremenu koje je nimalo lako za ženu od koje se očekuje i da okuplja, čuva i neguje porodicu, preko toga da bude uvek “dostupna” svima kojima zatreba, do toga da radi, privređuje, zarađuje i bude koristan član društva, dobra prijateljica, ćerka, sestra, komšinica… okupile smo se pre pet godina oko iste vizije – da u svakom trenutku budemo podrška jedna drugoj, da razmenjujemo iskustva, znanja i saznanja i tako izgrađujemo najlepšu i najbolju verziju sebe.

U udruženju, koje se nalazi u grupi na platformi Whatsapp, se od samog početka trudimo da gajimo domaću, prijateljsku atmosferu i prihvatamo jedna drugu baš takve kakve (je)smo bez predrasuda i srdačno pružamo ali i prihvatamo ispruženu ruku prijateljstva.

Okupile smo se otvorenog srca da i kroz humanitarne akcije podržimo i pomognemo sve one kojima su potrebne ne samo lepe emocije, da ih čujemo i uz kvalitetno druženje budemo tu i za one kojima ćemo da i kroz učestvovanje u konkretnim aktivnostima pomognemo da reše i prevaziđu situacije u kojima su se našli i koliko-toliko olakšamo im život koji je pritisnut brigama, nemaštinom, tugom…

Možda će neko reči – ali kako, pa vi sto stranci, uopšte se ne poznajete? No, ali u životu uvek ti se nađe neko na koga ne računaš ili čak ni ne poznaješ. Sve nam se dešava sa nekim razlogom, slučajnosti ne postoje. Iz poznanstava koje smo stekle u udruženju, uz kvalitetno druženje, neke od nas su dobile prijateljice za ceo život.

Naš cilj je da budemo srećne i ispunjene ali i da kroz humanitarne aktivnosti utičemo na podizanju svesti kod ljudi da ne robuju predrasudama već da ispruže ruku prijateljstva, da prigrle dobru emociju i pozitivnu energiju i zajedničkim snagama učestvujemo u izgradnji boljeg i lepšeg sveta.

Ako hoćemo da se “nešto promenimo” onda treba(mo) da (prvo) počnemo od sebe!

Pridruži nam se da na svim poljima rastemo zajedno!

Dobro nam došle!

Pratite naše humanitarne akcije ovde: https://shorturl.at/wFdfJ

Pratite nas i na fejsbuku: https://www.facebook.com/podrska.zena.zenama

Pratite nas na instagramu: https://shorturl.at/NhQYa

Pratite nas na tiktoku: https://www.tiktok.com/@podrska.zenama?_t=8maMMbjTjtt&_r=1

Posetite naš sajt i informišite se: https://podrskazenama.com/pocetna-strana/

Pozovite nas, pošaljite nam mail ili nas lično posetite na jednoj od adresa širom Srbije, regiona, inostranstva, gde žive naše članice

INFO

Adresa: Novi Sad, Petrovac na Mlavi
Telefon: +381 69 187 26 83
e-mail: podrska.zena.zenama@gmail.com
web: https://podrskazenama.com/

Podeli na mrežama: