fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Da li znate kako je to posle 50. godina reći Blago domu???

Često se pitamo da li danas postoji prava ljubavna priča, baš kao ona koju gledamo na filmovima. Još kad se u nju uplete kao ribaru mreža muzika, onda je to pravo blago. Da, postoji, i bračni par Martinetti su dokaz za to.

On je pesmom još daleke 1968. godine se zapitao “Koga to zapravo volim u Herceg Novom” i sa svojom grupom Exodusi koja traje 54 godine, obeležio sve Hercegnovske i Bokeške fešte, uz nezaobilazni i najznačajniji Praznik mimoze. Uz to je Zoran Zoro Martinetti decenijama bio prva truba Gradske muzike Herceg Novi, jedini dimničar grada, čovek za koga je Dragoljub Đuričić svojevremeno rekao da možda ne bi bio muzičar nikada da nije bilo Zora!

A Zoro je uz sve to i kapetan bračne lađe u kojoj mu je njegova Mirjana Mira jarbol i sidro. Ništa manje kreativna, upamćena kao prva činelistkinja velike Jugoslavije koja je u čuvenoj Kviskoteci Olivera Mlakara bila zagonetno lice baš sa pitanjem: Ko je prva i tada jedina činelistkinja u SFRJ.

Uz to, Mira je radila kao fizioterapeut u Institutu “Dr Simo Milošević” u Igalu, i bila omiljena kod svojih pacijenata. Uvažena je kulinarka novskih specijaliteta, humanitarka. Svojom bračnom lađom plove preko pet decenija njih dvoje, a jedna jedna duša dajući Herceg Novom svoj pečat značaja braka kao institucije.

“Kako sijaš, tako će tebi da obasjava” kaže poslovica ,ali nije ni čudno što su Mira i Zoro bili inspiracija bračnom paru hit mejkera Nataliji Preočanin Samardžić i Branislavu Samardžiću da ih jedne junske noći prošlog leta pesmom iznenade! Posle mnogo radosti sa obe strane i suzom nežnijeg dela aranžman je poveren Mirinom i Zorovom sinu, uglednom svetskom muzičaru Ivanu Ivu Martinetti koji je i reditelj spota zajedno sa svojim drugom.  

Zoro Martinetti kaže sledeće: 

“Dragi prijatelji,
Čast mi je što mogu da Vam predstavim svoju novu pjesmu “BLAGO DOMU”,
“Najbolji brakovi su oni koji su izgrađeni pomoću timskog rada.”- Fon Viver je rekao, a ja dodajem da je ova pjesma dokaz za to! Poslušajte kako je to poslije više od 50 godina reći “Blago domu” – ističe izvođač sa Tajlanda. 

A spot je tek pravi raritet, jer je rađen na Tajlandu! Ljubav, poštovanje i poverenje mogu sve, a vi?

Nadam se da će ova stranica dodirnuti vaša srca i da ćete sa zadovoljstvom poslušati pesmu.

LINK SPOTA: https://www.youtube.com/watch?v=xVdnH6iVMfg  

Autor teksta: Viktorija Samardžić
 
Foto: Youtube/Zoran Zoro Martinetti
 
Podeli na mrežama: