fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

VI Dodela regionalnih priznanja “Dama i džentlmen godine” i prva konferencija “Jaka žena”

Hotel Tonanti u Vrnjačkoj Banji, prvi hotel sa 5+ zvezdica u Srbiji, bio je domaćin šeste regionalne dodele priznanja istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života pod nazivom Dama i džentlmen godine region 2019.
 
Manifestacija se organizuje dva puta godišnje, u aprilu mesecu kao međunarodni događaj u Beogradu i tradicionalno svakog oktobra u Vrnjačkoj Banji kao regionalni događaj. Dama i džentlmen godine su se odlukom Ministarstva za turizam i PKS ove godine našli među 10 najbolje organizovanih manifestacija koje na poseban način promovišu turizam.
 
Događaju je prethodila velika regionalna konferencija Jaka žena koja je na jednom mestu okupila više od 700 žena sa čitavog Balkana koje su imale priliku da na više lokacija u hotelu Tonanti prate predavanja i treninge sa temama vezanim za biznis, zdravu ishranu, lepotu i zdravlje ali i da učestvuju u panelima osnaživanja žena za pokretanje sopstvenog biznisa, posebno žena koje su pretrpele nasilje u porodici. Konferenciju su otvorili direktorka PKS sektora za preduzetništvo Branislava Simanić, direktorka Centra za socijalni rad Kraljevo Svetlana Dražović, predsednik internacionalne policijske asocijacije Nebojša Pantelić i dr Snežana Knežević. Konferencija Jaka žena održana je po prvi put ali je u samom startu opravdala očekivanja velikog broja prisutnih među kojima su u večernjim satima bili Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan i Ambasador Egipta u Srbiji Njegova Ekselencija Amr Aljowaily, predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, gradonačelnik Niša Darko Bulatović i mnogi drugi koji su istu ocenili najvišom ocenom. Neki od panelista konferencije bili su Maja Volk, Vanja Bulić, Dejana Rosuljaš -OBN televizija i dr.
 
Na ceremoniji dodele priznanja Dama i džentlmen godine, bilo je prisutno 250 zvanica među kojima su se našli Srđan Đoković – otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Nenad Krstić – NBA igrač i reprezentativac Srbije u košarci, Svetlana Horvat – direktor Serbia Fashion Week-a, Bata Spasojević – modni dizajner i drugi dok su u programu promocije domaćih dizajnera učestvovale dizajnerke Silvana Tošić, Nataša Župac, Jovanka Radovanović, Carpe Diem, atelje venčanica Queen iz Kraljeva.
 
Organizacioni odbor Prvog kluba dama za laureate priznanja Dama godine odabrao je:
 
– Ljubicu Komlenić ( jedna od 10 najboljih svetskih kuvara, Top Italian chef )
– Danijelu Pantić Conić – direktorku Kreativne industrije
– Ivonu Jevtić – direktorku muzeja Nikola Tesla
– Dr Simonu Gerenčer Pegan – Dr umetnosti iz Slovenije
– Tatjanu Grču – preduzetnicu iz Slovenije
– Mariu Victoriu Živanović – izvršnu direktorku kompanije Zepter i kjniževnicu
– Anitu Radulović – preduzetnicu iz Crne Gore
– Gordanu Deronju – Direktor kompanije Tehnomont iz Hrvatske
– Dragicu Milanović – vinski podrum Magaza
– Jelenu Jovanović -iz Vranja
– Mariju Šabić – modnu dizajnerku
– Elenu Risteski – pop pevačicu iz Makedonije
– Jelenu Liverpul – menadđerku hotela Constantine the Great i Kovilovo resort
– Lidiju Taskovu Popovu, Vasku Mojsovsku i Danielu Dabesku iz Makedonije
– Aleksandru Vučković – prirodni voćni sokovi Gutz
– Miomira Jovanović – menadžer kompanije Schneider
–  Ivanu Ljumović – Fervente DOO iz Crne Gore
– Sandru Đukanović – Vendom, Republika Srpska
– Snežanu Obradović – vlasnicu kompanije Aleđo DOO
– Radmila Ivetić – direktorka Banke hrane
 
Priznanjem Džentlmen godine krunisani su:
 
– Ambasador Egipta u Srbiji Amr Avguvejli
– Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan
– Aleksandar Jovičić – predsednik opštine Palilula u Beogradu
– Vanja Bulić – novinar
– Živorad Nikolić – Žika Šarenica
– Dragoslav Đorđević
 
Promovišući prave vrednosti kroz uspešne žene i muškarce kojima je zajedničko suptilno ponašanje, umereni nastupi u privatnom i javnom životu, vrednujući instituciju porodice, organizator događaja, producent Dejan Pantić, još jednom je poslao u svet jedinstvenu sliku događaja koji je na jednom mestu okupio pripadnike svih država sa EX YU prostora.
Čestitamo svim dobitnicima priznanja!
 
jaka zena konferencija region uspesna srecna dama godine dzentlmen balkan deluxe awards nagrade priznanja svecanost uspeh biznis poznati mojabaza dejan panto pantic 1
 
jaka zena konferencija region uspesna srecna dama godine dzentlmen balkan deluxe awards nagrade priznanja svecanost uspeh biznis poznati mojabaza dejan panto pantic 1
 
 
Podeli na mrežama: