fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Salon za kućne ljubimce MILI u Surčinu pruža vrhunsku uslugu kupanja i šišanja za vaše četvoronožne prijatelje. Kod nas će dobiti pažljivu i kvalitetnu negu.

Naš stručni tim posvećen je tome da vaši ljubimci izgledaju sjajno i osećaju se prijatno. Dođite u Salon za kućne ljubimce MILI u Surčinu i prepustite nam brigu o estetskom izgledu vašeg ljubimca. Vaše zadovoljstvo i sreća vašeg ljubimca su naš prioritet. U našem salonu, ljubimci se tretiraju s posebnom pažnjom i poštovanjem.

Stručno osoblje će se pobrinuti da vaš ljubimac dobije najbolju moguću negu. Ponosimo se što pružamo usluge koje vašem ljubimcu pružaju udobnost i dobrobit. Naše usluge obuhvataju sve potrebe vašeg ljubimca, od kupanja do trimovanja.

Uživajte u mirnom i prijateljskom okruženju našeg salona. Prepustite svoje ljubimce stručnjacima i budite sigurni da su u sigurnim rukama. Vaši ljubimci će uživati u pažnji i nezi koju im pružamo.

Posetite nas i uverite se u profesionalnost našeg tima. Dopustite nam da vašeg ljubimca učinimo srećnim i zadovoljnim. Vaše poverenje je naša najveća nagrada.

 
INFO

Adresa: Vojvođanska 286,Surčin
Telefon: 065 88 70 384
e-mail: /
web: /

Podeli na mrežama: