fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Moj cilj je da budem srećna, ispunjena i zadovoljna sobom, kaže Aleksandra Stajčić,

autorka instagram stranice uspesnazena.zadovoljnamama.

Trudim se da budem autentična i da radim na način koji meni odgovara. Imam dosta hobija koje predstavljam na profilu  Uvek potenciram na tome koliko je komunikacija važna u svakom odnosu.

Neverbalna komunikacija čini 93% , a samo 7% je značenje reči. Trudim se da pokažem koliko su važne naše misli, emocije, držanje tela.” kaže ova mlada majka tri preslatka dečaka.

O meni

Zdravo, ja sam Aleksandra Stajčić. Rođena sam u Beogradu 1986. godine.

Školovanje i edukacija

Završila sam srednju medicinsku školu. Medicinu veoma volim. Stekla sam bogato iskustvo radeći više od 10 godina u toj oblasti .Želja mi je bila da studiram psihologiju.

Školovanje sam nastavila u Novom Sadu gde sam diplomirala 2012. godine i stekla zvanje poslovni psiholog. 

Paralelno sa fakultetom pohađala sam OLI metod. OLI je psihoterapijski pravac (savetnički i koučing), a skraćenica OLI znači Otkrivanje Lične Istine Otklanjajem Lažnih Informacija.

Prošla  sam razne radionice  koje su u mnogome uticale na moj životni put. Izdvojila bih “ Autentična ličnost” , kurs i obuka za Copywritwr-a.

Volim da pišem, pisala sam pesme. Kasnije i tekstove. U srednjoj školi sam kao novinar intervjuisala naše sportiste.

Radno iskustvo

Najveće iskustvo kao psiholog stekla sam radeći u Centru za socijalni rad. Kao majka troje dece dobra sam u obavljanju više zadataka, a ta veština mi veoma koristi u poslu. Shvatila sam da sam efikasnija kada imam više obaveza. Uvek sam sledila svoje snove i verovala u sebe, čak i kada niko nije. Od nedavno sam otvorila svoj instagram profil uspesnazena.zadovoljnamama.

Trudim se da kroz sadržaj koji delim podržim, pomognem, edukujem mame koje žele da radom na sebi menjaju svoj život na bolje. Naš uspeh je ono što je u nama, unutrašnji resursi koje nekada  nepravedno zapostavimo. Moj cilj je da svaka žena shvati  da vredi i da je dobra takva kakva jeste. Da su joj nekada potrebne samo volja i inicijativa kao dve bazične sposobnosti da bi iskoristila sve ono što joj je dato. Snaga leži u svakom od nas.

Moj hobi

To je  sport koji pratim od malena. Trenirala sam košarku ali i danas ima želju da nastavim. Volim ples, želja mi je bila da otvorim svoj plesni studio.  

Kako je nastala moja stranica

Tri puta, nakon tri porođaja sam ostajala bez posla. Unutrašnja motivacija je bila moja pokretačka snaga , kao i moja deca. Naučila sam da sam najača kada je najteže. Pišem i pričam o roditeljstvu jer me to ispunjava. Znam kroz šta majke prolaze i sama sam prolazila kroz razna iskušenja. Neke lekcije sam naučila, za neke je potrebno vrme. Ali to ne piše u knjigama, to su životne lekcije koje svaka od nas prolazi. To nas ne čini slabijom već iskusnijom.

Kada naučiš da postaviš cilj onda je sve lakše.

Pridruži nam se

Pridruži mi se na mom putu. Ono što ti koristi uzmi za sebe. To i ja radim i zato stalno idem napred.

Uspeh nije za sve isti, zato budi uspešna na svoj način. Moja deca su moj uspeh zato sam uspešna žena, zato sam izadovoljna mama.

Zapratite moju instagram stranicu i pišite mi ukoliko želite neki konkretan savet ili da samo razmenimo mišljenja:

uspesnazena_zadovoljnamama

Podeli na mrežama: