fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

U cilju približavanja našim dragim kupcima, Tehnički pregled Knez BD ponosno objavljuje otvaranje dve nove filijale u Dobanovcima i Jakovu.

Dva najveća aduta našeg tehničkog pregleda jesu:

  1. Sve možete obaviti na licu mesta: U našim filijalama u Dobanovcima i Jakovu možete završiti sve što je potrebno za vaš tehnički pregled. Bez gubljenja vremena i živaca, kompletnu papirologiju i pregled vozila možete obaviti na jednom mestu.

  2. Ne morate sa vozilom ići na neku drugu lokaciju: Osim što sve možete obaviti na licu mesta, ne morate brinuti o odlasku na neku drugu lokaciju zbog proveravanja tehničke ispravnosti vašeg vozila. Sve će biti obavljeno u našim filijalama u Dobanovcima i Jakovu, za vašu maksimalnu udobnost i praktičnost.

Sve ukupno, tehnički pregled u našim filijalama traje svega nekih 40-ak minuta, osiguravajući da brzo i efikasno obavite sve što je potrebno.

Nalazimo se na dve lokacije u opštini Surčin:

  • Dobanovci: Adresa filijale: Beogradska 9
  • Jakovo: Adresa filijale: Vožda Karađorđa 110a

Dođite i posetite nas kako biste brzo i lako završili svoj tehnički pregled. Vaše zadovoljstvo i bezbednost su naša najveća briga.

#1tehnickipregledknezbd-registracijavozila izradanalepnice tehnickinajpovoljnije tehnickinajbrze registracijanajbrze dobanovci surcin mojabaza

#1tehnickipregledknezbd-registracijavozila izradanalepnice tehnickinajpovoljnije tehnickinajbrze registracijanajbrze jakovo surcin mojabaza

ADRESABeogradska 9, DOBANOVCI;
Vožda Karađorđa 110A JAKOVO
TELEFONDobanovci 063 64 64 36, Jakovo 062 64 64 46
e-mailtehnickipregledbd@gmail.com
webtehnickipregledknez.rs
Podeli na mrežama: