fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Udruženje “Svi na vagu” pod pokroviteljstvom opštine Zvezdara poziva nas na manifestaciju posvećenu zdravlju koja će se održati 23.06.2021. od 10 do 15 časova na Platou ispred zgrade Opštine Zvezdara.
  • Kako sačuvati zdravlje? 
  • Šta je gojaznost i kako nastaje? 
  • Šta su kalorije i kako se troše? 
  • Sta je dijeta i kako je sprovoditi?
  • Šta su suplementi i kako ih koristiti?

To su samo neka od pitanja o kojima će posetioci moći potpuno besplatno da se informišu sa jednom od naših najpoznatijih nutricionistkinja gosp. Milkom Raičević. Milka je osnivač udruženja „Svi na vagu“, koji je pokrenut od strane tima nutricionista dijetetičara i ima za cilj promociju zdravih stilova života, prvenstveno ishrane.

Projekat počeo je sa radom na Jesenjem festivalu zdravlja 2013. godine. Tom prilikom, u akciji edukacije posetilaca ispitano je oko 300 ljudi, pretežno ženskog pola, godina 50 – 60. Statistika je pokazala da je svaki 20. ispitanik ima probleme sa telesnom masom.

Na Prolećnom festivalu zdravlja 2016. godine ponovo je sprovedena akcija u kojoj je učestvovalo oko 250 ispitanika oba pola, pretežne starosti između 60 i 70 godina. Antropometrijska merenja su pokazala da je većina ispitanika prekomerno uhranjena, odnosno spada u grupu predgojaznosti. Jedan od parametara bio je i obim struka koji predstavlja faktor rizika za hronične nezarazne bolesti i kod većine je bio znatno povišen.

Udruženje “Svi na vagu”nastavilo je da radi i u doba korone, koliko su to epidemiološke mere dozvoljavale.

Pitanje zdravlja, zdravog načina ishrane i pravilne upotrebe zdravih namirnica aktuelnije je no ikada.

Zato pozivamo firme i preduzetnike da nam se pridruže, da budu sponzori festivala koji godinama promoviše zdrav način života.

Takođe, naše sugrađane pozivamo da dođu i budu gosti manifestacije.

Tom prilikom moći će da obave preventivne preglede, a ovo je i jedinstvena prilika da se iz prve ruke dobiju BESPLATNO saveti naših veoma cenjenih nutricionista.

Biće organizovan i punkt za vakcinaciju prvenstveno mladih ljudi. 

Na licu mesta merićemo vitaminsko mineralni sastav i glikemiju.

Na festivalu će biti vršena degustacija zdravih proizvoda.

Za većinu vakcionisanih obezbeđen POKLON!

Sve dalje informacije možete  dobiti na broj 063 77 949 85 Milka Raičević.

Pratite nas na facebook: Udruženje “Svi na vagu”.    

Zapratite nas na instagramu: svi_na_vagu

Podeli na mrežama: