fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Poštovani, Kulturni centar Surčin poziva nas da se pridružimo jedanaestoj po redu manifestaciji ,,Surčin opština otvorenog srca 2023″ koja se održava prvog januara 2023. godine u Surčinu. 

Reč je o tradicionalnoj manifestacija humanitarnog karaktera u organizaciji Kulturnog centra Surčin, a za čiju realizaciju ste zaslužni privrednici sa teritorije opštine Surčin i grada Beograda, koji svojim donacijama svake godine doprinosite uspehu manifestacije.

Na radost velikog broja posetilaca, a pre svega mališana, sa velikim zadovoljstvom održavamo ovu manifestaciju.

Ukoliko ste u mogućnosti da se pridružite da uspešno održimo ovu manifestaciju možete kontaktirati Kulturni centar Surčin oko svih detalja.

Putem linka sa YouTube-a šaljemo Vam promo film koji pokazuje uspeh prošlogodišnje manifestacije „Surčin-Opština otvorenog srca“.

Možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 putem telefona: 011/8440-206, 066/8637-533 ili mejl adrese: kc.surcin@gmail.com, a nalazimo se u prostorijama starog Doma zdravlja u Surčinu (ul. Vojvođanska br. 109 Surčin).

Ujedno Vas molimo da nam putem mejl adrese (mejl: kc.surcin@gmail.com) i/ili WeTransfer-a dostavite Vaše logoe, kako bi mogli da ih koristimo za potrebe medijske promocije manifestacije na bilbordima, plakatima i programu.

Unapred se zahvaljujemo i radujemo saradnji sa Vama. Kulturni centar Surčin

Pogledajte i ovo: https://mojabaza.com/reklamiranje-firme-pred-novogodisnje-praznike/

Podeli na mrežama: