fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Tradicionalna Manifestacija “Surčin – Opština Otvorenog Srca” Prvog januara Nove godine

Svakog prvog januara, Surčin postaje epicentar jedinstvene tradicionalne manifestacije koja nosi ime “Surčin – Opština Otvorenog Srca”. Ova svečanost, duboko ukorenjena u duhu zajednice, predstavlja vrhunac dočeka Nove godine u ovom prelepom delu Srbije.

Surčin, poznat po svom gostoprimstvu i toplini, ujedinjuje svoje stanovnike i posetioce iz celog regiona kako bi zajedno dočekali početak nove kalendarske godine na jedinstven i nezaboravan način.

Tradicionalna manifestacija “Surčin – Opština Otvorenog Srca” privlači mnoštvo posetilaca koji dolaze da uživaju u bogatom kulturnom programu, tradicionalnoj gastronomiji i raznovrsnim aktivnostima koje obeležavaju ovaj poseban dan.

Posetioci mogu uživati u raznolikim programima koji se održavaju na otvorenom, uključujući muzičke nastupe, folklorni program, umetničke izložbe i još mnogo toga. Svaki ugao Surčina postaje pozornica za zabavu i veselje, dok se gradski trg pretvara u centar okupljanja i razmene pozitivne energije.

Osim kulturnih aktivnosti, manifestacija nudi i tradicionalnu gastronomsku ponudu koja mami ukuse i mirise iz celog sveta. Posetioci mogu probati autentična jela i pića koja predstavljaju bogatstvo kulturnog nasleđa Surčina i njegovih stanovnika.

Svečani doček Nove godine u Surčinu nije samo prilika za slavlje, već i prilika za stvaranje trajnih veza i uspomena. Ljudi se okupljaju, smeju, pevaju i plešu, deleći radost i optimizam za sve što dolazi u godini ispred nas.

Tradicionalna manifestacija “Surčin – Opština Otvorenog Srca” Prvog januara Nove godine istinski je simbol jedinstva, solidarnosti i gostoprimstva koje karakteriše ovu prelepu opštinu. Dođite i pridružite nam se u dočeku Nove godine, dočekajte je na način koji će vas zagrliti i ostaviti nezaboravan utisak. Surčin vas čeka raširenih ruku!

Očekujemo Vas i želimo Vam srećnu i uspešnu Novu godinu!!!

DOBRO NAM DOŠLI U SURČIN – OPŠTINU OTVORENOG SRCA!!! ❤?

Gledajte „SURČIN ULICA OTVORENOG SRCA 2020“ na YouTube-u:
https://www.youtube.com/watch?v=Hx4a60-jlUw

Podeli na mrežama: