fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

U SUSRET NOVOJ GODINI

Kao i svake godine i ove se spremamo da obradujemo mališane sa smetnjama u razvoju i invaliditetima i spremimo im paketiće. Neka znaju da ima ljudi koji će im pomoći i da nisu sami. Zajedno sa Vama to možemo da postignemo.

Budite nečiji Deda Mraz tako što ćete donirati. Možete donirati direktnim uplatama na naš račun ili možete donirati kroz konditorske proizvode, igračke ili novu dečiju garderobu koja bi se našla u paketićima. Svaka vrsta donacije je dobrodošla.

HUMANITARNA ORGANIZACIJA RAS
Surčinski put 15 b, Novi Beograd

Humanitarna organizacija Ras kroz svoj program pomaže osobe, posebno decu, sa smetnjama u razvoju i invaliditetima, borimo se za njihov bolji položaj u društvu, za njihovo pravo da im bude pružena adekvatna medicinska nega i da ne budu marginalizovani članovi našeg društva. Za njih organizujemo razne aktivnosti, savetovanja sa lekarima, psiholozima, fizijatrima, logopedima.

U saradnji sa drugim organizacijama promovišemo program Suncokreti, koji treba da pomogne da lakše prepoznamo osobu sa invaliditetom ili smetnjama u razvoju i da joj pomognemo.

Surčinski put 15 b, Novi Beograd
www.horas.rs
office@horas.rs
Kontakt telefon 061 13 75 166

#1horas pomoc deci prilog donacija budinecijidedamraz novagod2022 paketici novogodisnji help kids children serbia humanitarian aid mojabaza 1

 

 

Podeli na mrežama: