fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Stomatološka ordinacija “Anadental” nalazi se u ulici Jurija Gagarina, u Tržnom centru Enjub, u 45. bloku na Novom Beogradu.

Ovde možete obaviti sve vrste stomatoloških pregleda iz oblasti:

  • oralne hirurgije,
  • protetike,
  • implantologije,
  • parodontologije,
  • ortodoncije,
  • preventivne nege zuba,
  • dentalni turizam.

Par reči o ovoj sve razvijenijoj grani turizma – dentalnom turizmu. Kako objektivna materijalna situacija u našoj zemlji diktira uslove i cenu rada, nije neobična činjenica da su identične usluge stomatologa u Srbiji do 70 % jeftinije od onih u zemljama EU, Americi ili Kanadi. Dentalni turizam podrazumeva da u okviru svog odmora iskombinujete i organizujete posetu našoj ordinaciji i da uradite nešto korisno i zdravo za sebe imajući u vidu da su stomatološke usluge na zapadu skupe i često nedodostupne običnom čoveku.

Ordinacija Anadental vam nudi kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. Zahvaljujući stalnom usavršavanju i praćenju svetskih tokova u stomatologiji, kod nas ćete dobiti identične intervencije na zubima po znatno jeftinijim cenama u odnosu na zapadne kolege.

Mi ćemo organizovati naše vreme u skladu sa vašim obavezama. Uprkos kratkom vremenu koje imate kada ste na odmoru, naš uhodan tim potpuno je spreman kako bi pacijent u što kraćem vremenu završio započete intervencije.

U isto vreme se dogovara i sprovodi i kontrola kako bismo ispoštovali vaš plan tokom odmora, uz obostrano zadovoljstvo.

Na vaš zahtev možemo da vam pomognemo i u organizaciji samog putovanja, gde možete da iskoristite posetu Beogradu kao svetskoj metropoli gde ćete pauze između organizovanih putovanja iskorostiti da uživate u bogatoj ponudi našeg glavnog grada. Naš cilj je da se Vi kući vratite potpuno zadovoljni, a da se svojim kvalitetom i profesionalnim radom Beograd nametne kao popularna destinacija kada je potrebna specijalna nega vaših zuba.

Kako biste se unapred pripremili i bili što efikasniji u radu, poželjno je da nam eventualno dostavite snimke zuba, vilice ili desni, vaše  zahteve i potrebe.

Naš tim će unapred napraviti analizu i dati predlog za detaljni plan lečenja sa kompletnim opisom potrebnih intervencija, vremenom potrebnim za rad i projektovanu cenu.

Potražite nas na društvenim mrežama:

facebook: Stomatološka ordinacija Anadental

instagram: stomatoloska_ord_anadental

ili nas kontaktirajte na ovde navedene kontakt telefone  ili na mejl da se dogovorimo oko svih detalja.

ADRESATC Enjub, lokal 185, Novi Beograd
TELEFON011 718 08 45, 064 237 98 89
e-maildrdraga@yahoo.com
Podeli na mrežama: