Stomatološka ordinacija Anadental Novi Beograd

Adresa: TC Enjub, lokal 185
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Telefon: 011 718 08 45
Mobilni: 064 237 98 89
E-Mail: drdraga@yahoo.com

Stomatološka ordinacija “Anadental” nalazi se u ulici Jurija Gagarina, u Tržnom centru Enjub, u 45. bloku na Novom Beogradu.

Ovde možete obaviti sve vrste stomatoloških pregleda iz oblasti:

  • oralne hirurgije,
  • protetike,
  • implantologije,
  • parodontologije,
  • ortodoncije,
  • preventivne nege zuba,
  • dentalni turizam.

Par reči o ovoj novoj, sve razvijenijoj grani turizma – dentalnom turizmu. Kako objektivna materijalna situacija u našoj zemlji diktira uslove i cenu rada, nije neobična činjenica da su identične usluge stomatologa u Srbiji do 70 % jeftinije od onih u zemljama EU, Americi ili Kanadi. Dentalni turizam podrazumeva da u okviru svog odmora iskombinujete i organizujete posetu našoj ordinaciji i da uradite nešto korisno i zdravo za sebe imajući u vidu da su stomatološke usluge na zapadu skupe i često nedodostupne običnom čoveku.

Ordinacija Anadental vam nudi kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. Zahvaljujući stalnom usavršavanju i praćenju svetskih tokova u stomatologiji, kod nas ćete dobiti identične intervencije na zubima po znatno jeftinijim cenama u odnosu na zapadne kolege.

Mi ćemo organizovati naše vreme u skladu sa vašim obavezama. Uprkos kratkom vremenu koje imate kada ste na odmoru, naš uhodan tim potpuno je spreman kako bi pacijent u što kraćem vremenu završio započete intervencije.

U isto vreme se dogovara i sprovodi i kontrola kako bismo ispoštovali vaš plan tokom odmora, uz obostrano zadovoljstvo.

Na vaš zahtev možemo da vam pomognemo i u organizaciji samog putovanja, gde možete da iskoristite posetu Beogradu kao svetskoj metropoli gde ćete pauze između organizovanih putovanja iskorostiti da uživate u bogatoj ponudi našeg glavnog grada. Naš cilj je da se Vi kući vratite potpuno zadovoljni, a da se svojim kvalitetom i profesionalnim radom Beograd nametne kao popularna destinacija kada je potrebna specijalna nega vaših zuba.

Kako biste se unapred pripremili i bili što efikasniji u radu, poželjno je da nam eventualno dostavite snimke zuba, vilice ili desni, vaše  zahteve i potrebe.

Naš tim će unapred napraviti analizu i dati predlog za detaljni plan lečenja sa kompletnim opisom potrebnih intervencija, vremenom potrebnim za rad i projektovanu cenu.

Potražite nas na društvenim mrežama:

facebook: Stomatološka ordinacija Anadental

instagram: stomatoloska_ord_anadental

ili nas kontaktirajte na ovde navedene kontakt telefone  ili na mejl da se dogovorimo oko svih detalja.