fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Vremena se menjaju, sve je lakše, jeftinije i atraktivnije menjati svoju lokaciju. Rad je moguć gde god zamislite, na moru u bikiniju, na planini uz zvuk ptica ili u prestonici uz mnogobrojne zanimljivosti koja ona nudi. Na taj način se kombinuje posao i zadovoljstvo.

Međutim kako bi ova vizija bila kompletirana, potrebno je izabrati mesto gde vam ništa neće nedostajati. I koje će vam se isplatiti. A to upravo pruža stan na dan.

Ono što ga izdvaja od hotelskog, motelskog i hostelskog smeštaja je osećaj kao kod kuće, samo na novom mestu. I naravno, povoljnost pogotovo na duže staze.

Većina ovih stanova poseduje isto što i savremeni dom, kompletnu kuhinju, dnevnu sobu sa sofama i foteljama, sa wi-fi signalom, terasom i kupatilom koji ima sve što vam treba. Postoji mnogo sajtova koji se bave iznajmljivanjem stanova. Na svim tim sajtovima je dostupan izgled stana, lokacija, blizina najvažnijih stvari u tom gradu(autobuska ili železnička stanica, taksi stajalište, prodavnice, tržni centri, restorani) i na kraju ono najvažnije, cena. Negde je dostupan i parking na zahtev.

Rezervaciju je moguće izvršiti online, preko maila ili telefona u konsultaciji sa vlasnikom koji proverava da li je slobodan stan za period koji vam je potreban i za broj osoba koji vam je potreban.

Plaćanje se vrši preko kartice ili u gotovini, ponekad unapred, ponekad po dolasku. Uglavnom je stvar dogovora sa vlasnicima i iz iskustva znam da je maksimalno sve olakšano.

Na šta treba da obratite pažnju pre rezervacije smeštaja ?

  1. Cena : ona služi kao orijentir, ali nije presudna. Ukoliko je stan sa boljim utiscima onih koji su već boravili u njemu , uvek je bolje platiti malo više za bolje ocenjen smeštaj.
  2. Lokacija : jako bitna. Obratite pažnju na adresu smeštaja unapred i koliko je udaljena od željenih mesta za posetiti. Da li je zgodna za kupovinu namirnica, obroka ili lekova. Takođe ponekad se čini da je lokacija udaljena, međutim, ako je autobuska stanica blizu ili metro i takav smeštaj treba svakako uzeti u obzir.
  3. Opremljenost : Da li smeštaj poseduje sve što je vama potrebno za boravak bez briga ? Da li poseduje klimu, peškire, fen, ili pak posuđe za pripremu obroka ili krevetac ? Sve pomenuto se naglašava u opisu smeštaja i često vlasnici mogu naknadno da obezbede za goste.
  4. Parking: Ukoliko putujete kolima, da li postoji parking u okviru smeštaja ili ukoliko nema, gde je najbliže mesto za parking. Da li se plaća parking na ulici i koliko ? Kako se plaća ?
  5. Komentari predhodnih osoba koje su boravile u smeštaju ( ne samo poslednji komentari koji po automatizmu se prikazuju na vrhu, već “ pročešljati“ i dublje radi merodavnijeg utiska.

Ovako pripremljeni, ostaje vam samo da uživate u vašem novom domu – makar za jedno izvesno vreme.

Tražite stan na dan u Beogradu? Evo našeg predloga: 

 
Podeli na mrežama: