fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Naša draga čitateljka Jasminka Vuletić podelila je sa nama svoje uzbudljivo putovanje po Sloveniji, i mi smo oduševljeni što možemo da vam prenesemo deo tih predivnih doživljaja. Uživajte u ovim prelepim prizorima!

“Pre nekoliko godina, imali smo privilegiju da istražimo Sloveniju u svom putovanju. Jedno od najupečatljivijih mesta koje smo posetili bilo je selo Olimje, koje je 2009. godine osvojilo titulu najlepšeg sela Evrope. Tamo smo otkrili imanje ‘Jelenov greben’, gde smo imali priliku da se družimo sa jelena, srnama i muflonima koji su nam dolazili direktno iz ruke. Oduševljenje je bilo potpuno. Takođe, blizu je i Bohinjsko jezero, prava oaza netaknute prirode, koja je ostavila neizbrisiv pečat na naša srca.

Ova raznovrsna putovanja su ostavila duboke tragove u mom srcu. Evo nekoliko utisaka koje sam zabeležila kroz fotografije.”

Uživajte u ovim prelepim prizorima i neka vam ovi trenuci donesu isto toliko radosti koliko su doneli i nama. Hvala Jasminki na deljenju ovih čarobnih trenutaka sa nama!

 
Jasminka Vuletic
Profesor Engleskog jezika
060 353 44 17
 
Želite i vi sa nama da podelite utiske sa putovanja? Kontaktirajte nas: mojabaza4@gmail.com
Podeli na mrežama: