fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Želite li unaprediti svoj dom u istinski umetničko delo? Ne tražite dalje! Specijalizovani smo za širok spektar usluga kako bismo vašem domu doneli preobražaj kakav zaslužuje.

Sa našim veštim majstorima koji se bave molerskim radovima i gipsarskim radovima, vaši zidovi će zablistati novim sjajem. Naša ekspertiza u dekorativnim tehnikama omogućava nam da dodamo posebnu notu elegancije i stila vašem prostoru.

Kada je reč o očuvanju toplote i energetske efikasnosti, nudimo širok spektar usluga, uključujući hidro i termo izolacije, kako biste osigurali udobnost i uštedu energije u vašem domu.

Postavljamo i laminat i obrađujemo špaletne, pružajući besprekorne rezultate koji poboljšavaju izgled i funkcionalnost vašeg podnog prostora i zidova. Postavljamo i dekorativnu rasvetu. koja će vam omogućiti da stvorite savršenu atmosferu za svaku priliku.

Radimo i fasade, radimo i sa akrilnim malter kulirom, kako bi vaša fasada bila ne samo lepa, već i dugotrajna.

Za sve vaše potrebe u renoviranju i unapređenju doma, obratite se našem stručnom timu. Kontaktirajte nas danas da biste započeli put ka transformaciji vašeg doma u bajkovito utočište!

Pratite nas na instagramu: https://www.instagram.com/rademjerimacka_okrecidom/

Pratite nas na fejsbuku: https://www.facebook.com/vukmjerimacka

Pogledajte video snimak 1 : https://youtu.be/Ur-PFw7tTvg

Pogledajte video 2: https://youtu.be/MrOAzCGmMu4

INFO

Adresa: Beograd
Telefon: 069 27 92 771
e-mail: Rade_87@live.com
web: /

Podeli na mrežama: