fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Na Svetskoj izložbi pasa 2024. u Zagrebu, održanoj od 25. do 28. aprila, desetogodišnji dečak sa porodicom Sava Stanisavljević iz Surčina je ponosno predstavljao našu zemlju. Učestvovao je u Junior hendlingu, zajedno sa svojim vernim pratiocem, i osvojio srca publike svojim neverovatnim nastupom. Sava je prošao kroz zahtevan proces selekcije i izborio se za ulazak u uži krug takmičenja, gde je svakodnevno imao priliku da se nadmeće sa oko 90 dece iz svih delova sveta.

Njegovo izlaganje psa u lepoti donelo mu je ocenu “odličan”, što je na ovako prestižnoj manifestaciji izuzetno priznanje. Bilo je fascinantno posmatrati kako Sava spretno manevriše sa svojim psom, demonstrirajući posebnu vezu i harmoniju koju dele.

Ova izložba okupila je oko 20.000 pasa iz različitih delova sveta, čineći je spektakularnim događajem koji slavi lepotu, eleganciju i posebnost svake rase. Sava je bio deo tog veličanstvenog događaja, donoseći ponos svojoj zemlji i ostavljajući neizbrisiv trag na Svetskoj izložbi pasa 2024. u Zagrebu.

Čestitamo Savi i njegovoj porodici Stanisavljević iz Surčina na velikom uspehu!

Pogledajte i video snimak 1: https://youtu.be/gnrgZYgMJFQ

Pogledajte video snimak 2: https://youtu.be/WBSLXBuB2_8

Podeli na mrežama: