fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Novo u Zemunu! Kozmetički salon “Škorpion Beauty” je novo mesto za negu i lepotu koje nudi širok spektar usluga za vaše zdravlje i lepotu. U našem salonu možete uživati u vrhunskim uslugama kao što su:

  • solarijum megaSun,
  • tretmani lica,
  • tretmani tela,
  • nadogradnja noktiju,
  • tretmani za mršavljenje,
  • masaže.

Ponosni smo na naš savremeni solarijum megaSun, koji vam omogućava predivan ten tokom cele godine. Naši stručnjaci za negu lica koriste najnovije metode i proizvode kako bi vaša koža izgledala mladalački i sveže.

Pored tretmana lica, nudimo i raznovrsne tretmane tela koji će vas opustiti i osvežiti. Naše masaže su posebno osmišljene da uklone stres i napetost iz vašeg tela, pružajući vam osećaj potpune relaksacije. Kozmetički salon “Škorpion Beauty” se nalazi u samom srcu Zemuna, na adresi Cara Dušana 78.

Naša lokacija je lako dostupna, tako da možete lako da dođete i isprobate naše usluge. Ako želite da se dodatno informišete ili zakažete termin, slobodno nas pozovite na broj +381692300020.

Posetite nas i otkrijte kako “Škorpion Beauty” može da unapredi vašu lepotu i zdravlje. Radujemo se vašem dolasku i želimo da vam pružimo najbolje moguće iskustvo u oblasti nege i lepote. Dobrodošli u “Škorpion Beauty”, vaše novo mesto za lepotu u Zemunu!

INFO

Adresa: Cara Dušana 78, Zemun
Telefon: 069 23 000 20
e-mail: /
web: https://www.instagram.com/beautyskorpion/

Podeli na mrežama: