fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Naš brend Moja baza i zvanično je postao jedan od medijskih sponzora najznačajnijeg festivala u najmlađoj beogradskoj opštini  “Bojčinskog kulturnog leta”.

bojcinsko kulturno leto mojabaza

Bojčinsko kulturno leto je kulturno-umetnički festival čiji je glavni organizator Ustanova kulture-Kulturni centar Surčin. Program festivala odvija se na otvorenoj letnjoj sceni u Bojčinskoj šumi u Progaru. Manifestaciju čine pozorišne predstave, muzički koncerti i drugi oblici scenskih nastupa, koji se izvode svakog vikenda tokom letnjih meseci i potpuno su besplatni za sve posetioce.

U toku je deveto po redu “Bojčinsko kulturno leto” koje je svečano otvoreno koncertom grupe „Crvena jabuka“ 10. juna ove godine. Festival traje sve do početka septembra, odnosno prvog septembra, kada se zatvara koncertom muzičara Dženana Lončarevića.

Prvo “Bojčinsko kulturno leto”održano je 2009. godine. Pripređuje se na otvorenoj sceni u Bojčinskoj šumi, koja je zaštićeno prirodno dobro. Otvorena scena se nalazi na samom ulazu u šumu, ima negde oko 500 mesta za sedenje.

Ovde možete preuzeti i kompletan program ovogodišnjeg festivala:

bojcinsko leto program

Festival je otvorenog tipa, svi programi su besplatni.

Do Progara se dolazi gradskim autobusom broj 605 koji kreće iz Bloka 45 na Novom Beogradu.

Ovo je pravi praznik za sve meštane Surčina i okolnih naselja (Progara, Boljevaca, Bečmena, Petrovčića, Dobanovaca, Novog Surčina i Ledina) jer u opštini Surčin za sada nema posebne zgrade za pozorište, niti zatvorena koncertna sala i retka su ovako visoko kvalitetna kulturna dešavanja u toku godine.

Budući da se “Bojčinsko kulturno leto” najavljuje i promoviše u mnogim srpskim štampanim i elektronskim medijima, rado ga posećuju i Beograđani iz drugih delova grada, a često i gosti iz cele Srbije i naši ljudi iz inostranstva. “Bojčinsko leto” postaje nezaobilazna stanica na kulturnoj mapi našeg glavnog grada Beograda.

Dobrodošli!

Podeli na mrežama: