fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Trebinje, grad u Hercegovini, sa svojih nešto manje od 30.000 stanovnika, predstavlja pravu oazu mediteranske lepote. Nalazi se na svega četrdeset kilometara od Herceg Novog i dvadesetak kilometara od Dubrovnika, što ga čini izuzetno privlačnom destinacijom kako za domaće, tako i za strane posetioce. Mnogi ljudi iz dijaspore posećuju Trebinje, posebno oni čije veze s ovim gradom sežu duboko u korene porodičnog stabla.

Osim svoje blage mediteranske klime, Trebinje se ističe i prelepom arhitekturom, što ga čini magnetskom tačkom za turiste širom sveta. Ovaj grad je postao mesto gde se nižu gradilišta, kako u samom gradu, tako i u njegovoj okolini. Stanovi su postali posebno traženi, a zanimljivo je da se čak i iz Dubrovnika, jedne od svetski atraktivnih destinacija, kupuju nekretnine u Trebinju. Cene stanova variraju od 700 do 1.100 evra, ali su povoljniji stanovi posebno atraktivni za građane Trebinja i okolnih gradova poput Bileće, Gacka i Nevesinja.

Kupci iz inostranstva obično imaju više zahteva, pa se najluksuzniji stanovi nalaze upravo u samom centru grada. Pored toga, za novogradnju je moguće dobiti popust do 6%, a kvalitet gradnje je izuzetno visok, nudeći sve, od garsonjera do trosobnih stanova, s prelepim pogledima na grad i balkonima, često s bazenima na vrhu zgrada.

Iako su stanovi veoma traženi, kuće su manje popularne, osim onih u samom centru grada koji su čak proglašeni nacionalnim spomenikom Bosne i Hercegovine. U ovom trenutku, u toku je gradnja osam stambenih zgrada, a nekoliko njih tek treba da počne sa izgradnjom, što predstavlja značajan podsticaj za grad koji trenutno broji malo manje od 30.000 stanovnika. Trebinje nastavlja da se razvija i privlači pažnju kako investitora, tako i turista, nudeći svojim posetiocima nezaboravno iskustvo i uživanje u prelepim pejzažima i bogatoj kulturnoj baštini.

(slika preuzeta sa www.seebiz.eu)
 
Podeli na mrežama: