fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Poštovani slušaoci INTERNACIONALNOG RADIJA DUKI BG PETROVČIĆ širom sveta i prijatelji FB i Dukijevci

Tradicionalni festival narodne i izvorne muzike “Zlatni Glasovi” ponosno se organizuje pod okriljem Internacionalnog Internet Radija DUKI BG.

Ovaj festival predstavlja jedinstvenu priliku za istinske ljubitelje narodne muzike da uživaju u izvođenju najboljih interpretacija, koje odlikuje autentična srpska tradicija.

Interesantno je da se ovaj festival održava u virtuelnom prostoru, omogućavajući tako širok spektar posetilaca iz različitih delova sveta da učestvuju i uživaju u ovom muzičkom spektaklu.

“Zlatni Glasovi” su postali sinonim za vrhunski kvalitet i autentičnost u narodnoj muzici, te svake godine okupljaju talentovane pevače i muzičare koji svojim nastupima osvajaju srca publike.

Organizacija Internacionalni Internet Radio DUKI BG, sa svojom posvećenošću promovisanju narodne muzike, stvorila je platformu koja pruža podršku mladim talentima i doprinosi očuvanju kulturne baštine.

Nemojte propustiti priliku da se pridružite ovom jedinstvenom muzičkom događaju i otkrijete talente koji čine srž srpske narodne muzike. Budite deo “Zlatnih Glasova” i dopustite da vas očara zvuk tradicije i autentičnosti.

Posetite stranicu našeg radija i prijavite se: http://radio-duki-bgsrem.com/

 
 

 

Podeli na mrežama: