fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Dramski studio Ćoše okuplja decu i mlade u Obrenovcu koji su naklonjeni ispitivanju i razvijanju svojih talenata kada je pozorišna igra u pitanju.
Škola glume pri Ćošetu postojala je od 2006.godine i do sad je kroz nju prošlo  na stotine mladih sugrađana.
Škola glume je od 2012-2017. godine bila deo COTK-a TENT.
Sa mentorom dramske grupe, Marijom Medenicom, koja je glumac ansambla Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, mladi su u mogućnosti da uče pozorišnu etiku, osnove glumačke igre, dikciju, tehniku glasa, scenske borbe, scenski pokret, pozorište senki, lutkarstvo, da izučavaju književni pristup dramskih komadima, poeziju, pozorište za decu, osnove plejbek metoda, metod Majkla Čehova, metod Augusta Boala, kao i da stiču brojna znanja iz teatrologije.
Cilj nam je da svojim polaznicima ponudimo edukaciju kojom će moći da stasavaju u društveno osvešćene, odgovorne, angažovane, ali nadasve stvaralačke ličnosti koje će biti stub budućeg društva i menjati ga na bolje.
Naš repertoar je raznovrstan : igramo pozorišne predstave za decu, komedije, mjuzikle, drame, kolažne komade koje sami dramatizujemo, a neretko su učesnici i sami autori tekstualnog predloška, te na taj način šire svoje talente …
Osvojene su brojne nagrade na prestižnim festivalima i mnogi naši članovi se danas profesionalno bave pozorištem i filmom.
 
Dođiite da zajedno stvaramo!
INFO

Adresa: Obrenovac
Telefon: 064 17 60 252
e-mail: /
web: https://www.facebook.com/dramskistudiocose

Podeli na mrežama: