fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Udruženje za prevenciju gojaznosti “Svi na vagu” je nevladino i neprofitno udruženje nastalo sa ciljem da se probudi svest ljudi o tome koliko su važne prevencija i zdrave navike kako bi se sprečila sve prisutnija gojaznost još od ranog uzrasta, koja postaje epidemija 21. veka.

Inicijator i osnivač Udruženja je nutricionista/aromaterapeut Milka Raičević, zdravstveni radnik sa višegodišnjim iskustvom u oblasti zdravlja i ishrane.

Udruženje se bavi edukacijom, prevencijom ali i lečenjem gojaznosti. Takođe, organizuje javne aktivnosti, seminare, manifestacije, festivale, stručne skupove i konferencije, sajmove i obuke, medijske i ostale promocije, sa ciljem da se u široj populaciji promene navike u ishrani i očuva zdravlje na nacionalnom nivou, kao i da se ukaže na činjenicu da „ma ko bio otac neke bolesti, majka mu je nepravilna ishrana“ – Hipokrat.

Prvi koraci u aktivnostima Udruženja su da se kroz različite manifestacije izvaga što veći broj ljudi, kojima se na licu mesta, a na osnovu dobijenih rezultata merenja, pruža i osnovna stručna pomoć u smislu savetovanja o daljim koracima u pogledu očuvanja zdravlja, i da se na osnovu toga urade analize koje će se prezentovati na stručnim skupovima.

Potražite nas na fejsbuku: Svi na vagu

INFO

Adresa: Beograd, Srbija
Telefon: 063 7794985
e-mail: milkaraicevic54@gmail.com
web: https://www.facebook.com/svinavagu

Podeli na mrežama: