fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Casa Forte je konsultantska kuća posvećena razvoju MSP pružanjem usluga u domenu strateškog upravljanja, struktuiranog vodjenja prodaje i procesa.

Za potrebe postizanja boljih poslovnih rezultata pripremili smo tri modula za unapredjenje poslovanja u digitalnom dobu pomoću naših video lekcija i live (uživo) konsultacija sa predavačem. 

Tema: LEVEL UP – unapredi poslovanje, postigni bolji poslovni rezultat

☑ Naša 3 modula imaju za cilj podizanje poslovnog rezultata kroz implementaciju i podršku implementaciji korporativnih alata u poslu startup-ova, preduzetnika i malih i srednjih preduzeća:

MODUL 1️⃣: Saznaj kako da pripremiš budžet i planove za poslovnu godinu i time unaprediš funkcionisanje preduzeća. Nauči kako da kreiraš dugoročnu strategiju i isplaniraš prihode, rashode, dobit i ROI.

MODUL 2️⃣: Nauči kako da strateški pristupiš prodaji i podigneš efikasnost i efektivnost poslovanja. Uz ovaj modul upoznaćeš se sa prodajnim i kontroling alatima za planiranje, analizu i praćenje rada u prodaji. Lekcije će ti omogućiti bolje razumevanje uticaja svih aktivnosti u prodaji na rezultat poslovanja.

MODUL 3️⃣: Unapredi znanje stečeno na osnovnom prodajnom vebinaru. Nauči kako da upravljaš prodajnom cenom i kako da postaviš KPI. Pripremi se za kategorizaciju proizvoda i kupaca kao i za kreiranje bonus skale za zaposlene. Stekni osnovu za odgovornije funkcije i dalje napredovanje.

‼️Zarad promocije novog kanala prodaje spremili smo specijalne ponude,

a za sve informacije na raspolaganju smo vam na broj +381 69 55 45 717

Link za prodavnicu u bio: https://casaforte.rs

Podeli na mrežama: