fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

I ovog proleća TOP Conference, ogranak kompanije Poslovna Savršenost koja već 10 godina uspešno posluje u oblasti obrazovanja, organizuje seminare na aktuelne biznis teme.

TOP Conference osnovan je kao odgovor na potrebu klijenata za umrežavanjem sa ostalim kolegama iz industrije, ali i za novim znanjima i informacijama sa tržišta koje mogu efikasno naučiti i implementirati u svoje strategije. Okupljamo najveće regionalne stručnjake sa zavidnim iskustvom u svojim oblastima koji kroz panel diskusije i predavanja prezentuju najnovija istraživanja, prakse i ideje kako transformisati poslovanje i pripremiti firmu za rast.

Uštedite uz ranu prijavu!
Za sve koji se prijave na aktuelne seminare dok traje promo period obezbedili smo dodatne pogodnosti.

Seminar: Obuka DPO / Lica za zaštitu podataka o ličnosti

Ako se pitate da li se ZZPL odnosi i na vas ako na bilo koji način u svojim poslovnim aktivnostima imate dodira sa podacima o ličnosti, odgovor je jednostavan – Apsolutno!

Nije mala stvar odjednom uvesti promene u poslovanje. Da biste znali šta tačno treba da radite, morate jasno da razumete odredbe novog Zakona.

Zato vas pozivamo da iskoristite jedinstvenu priliku i da se više informišete na dvodnevnom seminaru 23. i 24. marta 2023. u hotelu Borkovac, od jednih od najvećih stručnjaka u Srbiji za oblast zaštite podataka, Dragana Milića I Zlatka Petrovića.

Prijavite se i rezervišite svoje mesto na seminaru Obuka DPO / Lica za zaštitu podataka o ličnosti

Seminar: Radni sporovi – izbegavanje nezakonitosti u vezi radnih odnosa.

Zaštite svoj poslovni ugled i finansijske interese tako što ćete biti na strani zakona prilikom sprovođenja bilo koje pocedure prema zaposlenima, a sa čime ćete se upoznati na ovom seminaru.

U saradnji sa timom advokata specijlizovanih za oblast radnog prava, 30. i 31. martaorganizujemo seminar koji je namenjen poslodavcima svih delatnosti koji zapošljavaju bar jedno lice, a koji žele da zaštite svoje poslovanje i finansije od mogućih radnih sporova.

Naučte kako da minimizirate rizik od radnih sporova prilikom zasnivanja i prestanka radnog odnosa.

Prijavite se i rezervištite svoje mesto na seminaru Radni sporovi – izbegavanje nezakonitosti u vezi radnih odnosa

Seminar: Employee engagement – motivišite zaposlene za kompanijske aktivnosti

Znamo koliko je važno da zaposleni budu motivisani i uključeni u svakodnevne aktivnosti kompanije, stoga smo napravili seminar koji će vam pomoći da ostvarite taj cilj.

Samim tim ovaj seminar namenjen je upravo onim grupama unutar kompanije koje su od izuzetnog značaja za osmišljavanje i realizaciju aktivnosti koje će podstaći engagement kod zaposlenih.

Ključne teme kojima ćemo se baviti na seminaru 06. i 07. aprila:

 Kako proširiti svest o značaju internih aktivnosti kompanije, i kako angažovati zaposlene na tim aktivnostima?
 Šta kada naiđemo na otpor kod zaposlenih za učešće u aktivnostima?
 Kako ih motivisati da izađu iz zone konfora i daju svoj doprinos za unapređenje organizacione kulture?
 Ko je odgovoran za inicijative koje se sprovode unutar kompanije?

Prijavite se i rezervišite svoje mesto na seminaru Employee engagement – motivišite zaposlene da učestvuju u kompanijskim aktivnostima

Mesto održavanja: Hotel Borkovac, Ruma

Podeli na mrežama: