fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Obrenovac-uskršnje-izdanje-2020

Moja baza tim već sedam godina priprema i štampa jedini štampani oglasnik za Obrenovac i okolinu. 

Mojabaza.com proglašen je za najbolji biznis portal u 2019. godini. U poslednjih par godina osvojili smo mnogo nagrada i priznanja, detaljnije O NAMA pogledajte OVDE

U maju slavimo trinaesti rođendan. Iza nas je na stotine hiljada dizajniranih oglasa, preko 5.000.000 podeljenih flajera. U Obrenovcu smo prisutni od septembra 2016. godine. Poslednje oglase za ovaj grad štampali smo u decembru prošle godine. Tada smo podelili specijalno novogodišnje izdanje i preko 10.000 flajera raznih firmi iz Obrenovca.

Prošlo je više od tri meseca, sa prijateljima iz Obrenovca smo u stalnom kontaktu. Trenutno ne možemo da radimo na terenu, direktno sa firmama i preduzetnicima, ali smo zato pojačali promocije postojećih firmi preko interneta i društvenih mreža. Obrenovčani nas zovu i pitaju kada nastavljamo sa deljenjem oglasa.

Naši kuriri su spremni za rad. Mi želimo da radimo. Interesovanje je veliko.

Zato smo odlučili da pripremamo specijalno štamapno Uskršnje izdanje. Ti štampani oglasi će se deliti, kao i do sada, u šest hiljada poštanskih sandučića u Obrenovcu i Bariču i okolini tokom uskršnjih praznika. Isti oglasi promovisaće se i na biznis portalu www.mojabaza.com, kao i na društvenim mrežama (facebook, instagram, tiktok, linkedin, x -twitter).

Sve statistike govore da u novije vreme postoji povećano interesovanje za štampani materijal jer u poštanske sandučićiće, osim računa, ništa i ne stiže.

Obrenovac-uskršnje-izdanje-2020

MOJA HAZA JE UVEK TU ZA VAS. Najnovije reklame, oglasi, flajeri stižu direktno do vas, na vašu kućnu adresu za vreme uskršnjih praznika.

A kada i ovo prođe, ljudima će u podsvesti ostati informacija o vašem brendu, proizvodu, usluzi. Da ne pominjem da dobar deo stanovništva nije ni osetio posledice korone i uobičajeno nastavlja sa svojim obavezama. Imaju i novca i vremena na raspolaganju, a ne znaju kako da dođu do vašeg proizvoda.

Takođe, treba imati u vidu i najavljenu pomoć države, koja može da poveća marketinški budžet vaše firme.

Zato napravite pametnu investiciju, reklamirajte se u štampanim oglasima i internet katalozima Moja baza tima.

Broj mesta je ograničen. Prijavi me OVDE

Pogledajte naše trenutne akcije: https://mojabaza.com/prolecno-spremanje-stampano-oglasavanje/

Podeli na mrežama: