Apel za pomoć Udruženja žena žrtava nasilja “Hajr”

Dragi svi,
želimo da Vas obavestimo da i u doba korone nastavljamo sa prikupljanjem donacija, odnosno pružanjem pomoći našim članovima.
Ovih dana smo takodje poslali molbe za pomoć svim ministarstvima, opštinama, Crvenom krstu, verskim zajednicama i društveno odgovornim firmama. Čekamo njihove odgovore, tako da ćete biti blagovremeno obavešteni o daljim humanitarnim akcijama.
U medjuvreme smo dobili povratnu informaciju od Crvenog Krsta Vračar o prispeću jednog paketa higijene i jednog paketa hrane u ponedeljak. Biće informisani svi sa te opštine.
Aktivirali smo sve resurse s kojima raspolažemo i ne odustajemo lako, jer smo sada možda i najpotrebniji našim članovima. Zahvaljujemo svim našim volonterima, koji su se saživeli sa našim tempom, s punim pravom smemo reći, 24. časovne akcije, jer ovdašnje prilike ne biraju vreme.
Apelujemo još jednom na sve ljude dobre volje da pomognu i u skladu sa svojim mogućnostima daju doprinos, kako bismo mogli izaći u susret članovima našeg udruženja. Veliki broj njih su samohrani, nezaposleni roditelji, koji su inače pred velikim životnim izazovom, posebno u ovo vreme teške pandemije i nemogućnosti da zarade i priušte sebi osnovno.
 
ŽIRO RAČUNI ZA POMOĆ:
Dinarski račun: 1600000000053443390.
Devizni račun: 0054000045546
 
Informacije o pomoći možete dobiti putem telefona predsednice našeg udruženja, gospodje Hajrije Ramadani.
Kontakt: + 381644829599
 
Akcija se sprovodi uz podršku Međunarodnog Crvenog krsta opštine Vračar u Beogradu.
rveni krst red cross srbija serbia help humanitarian aid mojabaza

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *