fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Kinološko društvo „Surčin“, po odobrenju Kinološkog društva Srbije, i uz podršku Gradske opštine Surčin, sa ponosom najavljuje Ocenjivanje svih rasa pasa, koje će se održati 23. maja na terenima Nautičkog sela „Biser“ u Boljevcima.

Početak ocenjivanja zakazan je za 10 časova. Ova manifestacija pruža priliku vlasnicima pasa da pokažu lepotu i kvalitet svojih ljubimaca, dok će ocenjivanje obavljati iskusne sudije Sava Ignjatović i Aleksandar Čulinović.

Kotizacija po psu iznosi 1500 dinara, a plaćanje može da se izvrši na dan smotre. Važno je istaći da će se ocenjivanje pasa obaviti uz poštovanje svih epidemioloških mera, imajući u vidu trenutnu situaciju sa virusom Covid 19.

Psi će biti uvodeni u ring pojedinačno, uz obavezno nošenje zaštitne maske i održavanje distance. Bezbednost i zdravlje svih učesnika manifestacije su nam prioritet, te ćemo se pridržavati svih preporuka i smernica nadležnih institucija.

Pozivamo sve vlasnike pasa da se pridruže ovoj jedinstvenoj manifestaciji i da zajedno uživamo u lepoti i eleganciji naših četvoronožnih prijatelja. Vidimo se 23. maja na terenima Nautičkog sela „Biser“ u Boljevcima!

Sve informacije u vezi sa prijavom mogu se dobiti putem telefona:

064 262 11 29 Aleksandar i 064 612 82 93 Tomica

#1kinolosko drustvo surcin smotra pasa boljevci 2021 surcin mojabaza 1
Podeli na mrežama: