Samo za firme iz Obrenovca – oglasite se i uštedite!

Marketing, reklamiranje firme i oglašavanje u lokalnim oglasnicima, štampanim katalozima, oglasima, flajerima, na Google i drugim internet pretraživačima, prisustvo u bazama firmi i na društvenim mrežama sastavni su deo poslovanja svake kompanije. Koja firma toga nije svesna njen biznis postepeno stagnira i na kraju propada. Oglašavanje je posebno bitno u neposrednom komšiluku, lokalnom okruženju gde samo najbolji i najuporniji opstaju. Još ako se pogodi da je vreme praznika kada su ljudi opušteniji i lakše se odlučuju za kupovinu onoga što možda baš vaša firma nudi na tržištu, onda je reklamiranje firme PUN POGODAK! 

Moja baza ovog i sledećeg meseca slavi osam godina rada. Štampani katalozi se svakog meseca dele u Surčinu, Novom Beogradu, Zemunu i Obrenovcu. Iza nas je preko MILION pripremljenih, dizajniranih, postavljenih, promovisanih ili podeljenih elektronskih i odštampanih flajera, letaka, oglasa, kataloga. Biznis portal www.mojabaza.com ima preko sto posetilaca dnevno. Hvala na poverenju.

Moja baza štampani katalozi za Obrenovac se:

  • štampaju u tiražu od 6.000 štampanih primeraka i dele posle 20. u mesecu u centralnim ulicama Obrenovca, Rvatima, Rojkovcu, Zabrežju, Velikom polju, Šabačkom putu, Zvečkoj, delu Velikog polja i Bariču. 

VAŽNO: U okviru štampanog oglasa dobijate se GRATIS konsalting oko izbora prave marketinške strategije, dizajn oglasa, štampa reklamnog materijala, podela flajera.

  • promovišu u elektronskom obliku na portalu www.mojabaza.com: pogledajte najnoviji katalog za Obrenovac
  • promovišu i na fejsbuk stranici “Moja baza”. Svaki od oglasa ima svoj prozor gde mogu da se ubace lokacija firme, ključne reči, kratak opis, te može da se taguje (označi) vlasnik firme ili vaša stranica, pa da se reklama pojavi i kod vas na zidu. Posetite Moja baza oficijelna facebook stranica

Prvi Moja baza lokalni oglasi za Obrenovac zvanično su podeljeni u oktobru 2016. godine. U Mojoj bazi se trenutno nalazi preko 100 firmi iz Obrenovca i jedini smo štampani lokalni oglasnik za ovo područje. Kao nagradu za poverenje u sklopu rođendanskog meseca samo za firme u Obrenovcu pripremili smo specijalnu ponudu za promociju lokalnog biznisa i povećanje prometa pred Uskršnje i prvomajske praznike.

Specijalna ponuda odnosi se na reklamiranje u aprilu, maju i junu 2019.

  • Oglas formata 10 x 6 cm umesto 7.000 dinara iznosi 6.500 dinara mesečno.
  • Oglas formata 10 x 4 cm umesto 5.000 dinara iznosi 4.500 dinara mesečno.
  • Oglas formata 5 x 6 cm umesto 4.000 iznosi 3.500 dinara mesečno.

Pogledajte zvanični cenovnik bez popusta

Sve firme koje se oglase dobijaju praktičan poklon za svakodnevno poslovanje.

BONUS: firme koje se odluče na tromesečno oglašavanje u sva tri vezana meseca (april, maj, jun) dobijaju GRATIS reklamu na Google u vrednosti od 8.000 dinara.

Specijalna ponuda važi do 19.04.2019. godine.

Kontaktirajte nas da zajedno odaberemo najbolju varijantu za vaš biznis: pozovite 064 22 18 425 ili pošaljite mejl mojabazaoglasi@gmail.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *