fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Planirate li svoje venčanje? Ne tražite dalje! Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaš poseban dan. Venčanice su naša specijalnost.

Bez obzira na vaš budžet, kod nas možete pronaći savršenu venčanicu za sebe. Naša ponuda uključuje ne samo venčanice, već i kompletnu opremu za venčanja i proslave. Osim venčanica, nudimo i iznajmljivanje i prodaju svih potrebnih detalja za vašu proslavu. Bez brige oko čišćenja – nudimo i uslugu hemijskog čišćenja venčanica bez dodatne naknade za oštećenja. Pored venčanica, imamo širok izbor deverskih peškira, cvetova za kićenje svatova i kutija za koverte. Svadbene čaše za mladence takođe su deo naše ponude, osiguravajući da svaki detalj bude savršen. Sve ovo možete pronaći na jednom mestu, čineći organizaciju vašeg venčanja lakšom i jednostavnijom. Bez obzira da li preferirate klasičan ili moderni stil, imamo venčanicu koja odgovara vašem ukusu. Naš tim stručnjaka posvećen je tome da vam pomogne pronaći savršen komplet za vaše venčanje. Venčanice na veliko takođe su dostupne za one koji žele ponuditi naše proizvode u svojim salonima.

Naša kolekcija venčanica obuhvata različite veličine i modele kako bi odgovarala različitim telima i stilovima. Kvalitet tkanina i izrada naših venčanica garantuje da ćete se osećati udobno i samouvereno tokom celog dana. Iznajmljivanje venčanica omogućava vam da imate luksuznu venčanicu po pristupačnoj ceni. Bilo da se radi o tradicionalnom venčanju ili nekom modernijem konceptu, imamo opcije koje će vam odgovarati.

Naša ponuda obuhvata sve, od večernjih haljina za svečane prilike do detalja poput pojaseva i nakita. Uz našu pomoć, organizacija venčanja postaje uživanje, a ne stresno iskustvo. Pustite nas da vam pomognemo u stvaranju nezaboravnog i predivnog dana koji će se pametiti zauvek. Venčanica koja odražava vašu jedinstvenu ličnost i stil čeka vas kod nas.

 
SVEČANE HALJINE
Veliki izbor
Moderne, praktične.
 
 
 
MAŠINSKI VEZ
 
Mašinski vez je tehnika koja omogućava da vaši tekstilni proizvodi dobiju jedinstveni i profesionalni izgled. Bilo da se radi o majicama, košuljama, peškirima ili nošnji, mašinski vez je idealan izbor. Posebno je koristan za preduzetnike i manja preduzeća, kao i za specijalizovane radionice poput pekara ili automehaničarskih servisa.
Naša ponuda uključuje radna odela, kecelje, majice i prsluke sa vašim logom ili drugim motivima po vašem izboru.
Mašinski vez je odličan izbor i zbog svoje izdržljivosti – tekstilni proizvodi ukrašeni na ovaj način praktično su neuništivi. Za kulturno-umetnička društva, crkve ili manastire, nudimo i etno motive koji će dodati poseban šarm vašim tekstilnim proizvodima.
Bez obzira na vrstu ili veličinu vašeg poslovanja, mašinski vez je prilagodljiv i pruža visokokvalitetne rezultate. Oplemenite svoje proizvode i istaknite se na tržištu uz pomoć mašinskog veza – pouzdanog i efikasnog načina ukrašavanja tekstila.
Posetite nas!
 

 

ADRESAKonstantina Danila 225b (ulaz iz Surčinske 225b), naselje Ledine
TELEFON064 07 555 33
Podeli na mrežama: