Reklamiranje putem lokalnih oglasnika donosi odlične rezultate

Za uspeh svakog biznisa u poslovnom svetu potrebna je dobra marketing strategija. Sa konkurencijom koja stalno napreduje, reklamiranje biznisa je izazovan posao. Marketing firme traže efikasnu strategiju koja jednostavno, lako i brzo dovodi do rasta prometa i rasta udela u tržištu.

Za procvat bilo kog biznisa u određenoj oblasti, pozitivan publicitet i reklamiranje su od suštinskog značaja za uspeh. Reklamiranje putem lokalnoih oglasnika jeste jedna od lako dostupnih mogućnosti reklamiranja. Pogotovo je dragocena za mala i srednja preduzeća zbog manjih ulaganja.

Ova strategija pokazala se isplativom i veoma efikasnom. Konkretno, po istraživanju britanske asocijacije za direktan marketing “87% potrošača pamti reklame dobijene u sandučetu, a samo 35% se seća sadržaja dobijenih e-mejlova.

small-business-04-serbia-companies-advertisment-marketing-advertizing-adsserbia-belgrade-business-guide-mojabaza-beograd

Reklamiranje firme putem lokalnih oglasnika uz mala ulaganja

Korišćenje lokalnih oglasnika, kako bi se izgradila svest o brendu i proširio domet biznisa, može da se postigne i uz veoma male troškove. Ako nameravate da povećate nivo prodaje i da pojačate udeo u lokalnom tržištu, zasigurno treba da istražite mogućnosti saradnje sa lokalnim oglasnicima.

Reklamiranje putem flajera je nekoliko decenija veoma popularna opcija u marketingu. Ona postaje oproban medij za dostizanje i targetiranje određenog tržišta DIREKTNO I LOKALNO. 

Zapamtite, postoji na stotine domaćih i stranih TV kanala, na stotine radio stanica, na hiljade časopisa i novina, oko milijardu web sajtova, ALI SAMO JEDNO POŠTANSKO SANDUČE i to vaše.

Kampanjom putem lokalnog oglasnika, informacija o vašem proizvodu stiže do svakog kućnog praga!

Ova vrsta marketinške strategije,  dugoročno usmerena, pokazuje se kao najpovoljnija i najefikasnija.

power-of-local-marketing-mojabaza-oglasavanje-advertizing-business-guide-belgrade-companies-serbia-information-bestofserbia-advertisment-adsbelgrade

Reklamiranje firme i proizvoda preko oglasnika

Reklamiranje firme i reklamiranje proizvoda preko oglasnika u kojem je i vaša reklama jeste pravi način da se izgradi vaše ime i imidž u biznisu. To automatski znači i povećanje prometa.

Oglasi pomažu da se efikasno dođe do novih kupaca. Vaše targetirano tržište je važno; gde kupci žive, kako žive, koje su im potrebe…

Sa oglasima, sigurni ste da ćete poslati vašu poruku do potencijalnih kupaca. Lako je kontrolisati reklamnu kampanju na jasno targetiranom tržištu. Ipak, vodite računa da se suviše ne rasplinete na velikom tržištu na početku kampanje (“da se počne bilo kako”) i da izgubite fokus na svoj tržišni segment.

Usmerite svoju reklamu na idealnu skupinu kako ne biste trošili novac i vreme. Većina marketinških stručnjaka uviđa benefite od ovog marketinškog metoda; ipak, uspešna raspodela u biznisu zasniva se na dobrom planiranju.

Planiranje

Kada planirate kampanju i reklamiranje putem lokalnih oglasnika treba da odredite:

  • šta želite da postignete,
  • šta su vaši ciljevi i
  • na šta treba da se fokusirate.

Dobro isplanirana strategija koja se fokusira na reklamiranje firme putem lokalnih oglasnika prati i određeni nadzor. Flajere treba podeliti profesionalno i sa puno optimizma.

U današnje vreme kada oglas dođe u ruke potencijalnog kupca, često se odmah ide i na sajt za detaljnije informacije. 

I pored toga, većina ljudi i danas odmah okreće telefonski broj koji je naveden u oglasu.

Veoma je važno da, kad se klijent javi, pitate kako je došao do vas. Dodavanje kontakt forme na web sajtu je najbolji način da se prati odakle dolaze upiti putem interneta.

Internet još uvek nije svugde dostupan i zbog toga je štampani oglas veoma bitno sredstvo komunikacije. Tada se ide direktno u dom kupca. Ovo je veoma moćno sredstvo pozitivnog delovanja na tržište.

Kontinuirano reklamiranje

Konstantno prisustvo vašeg biznisa i reklamiranje putem lokalnih oglasnika je veoma dobra solucija. Postoji mnogo kompanija koje nude usloge reklamiranja putem lokalnih oglasnika. Ipak, odabir pravog oglasnika je veoma važan u pogledu uspeha vaše kampanje.

Profesionalno urađena i sprovedena distribucija oglasa nesumljivo dovodi vaš biznis do ogromnog uspeha. S druge strane, odabir pogrešnog oglasnika može da dovede do toga da se vaša investicija pretvori u propast.

06-mojabaza-oglasavanje-bazafirmi-marketing-reklamiranjefirme-oglasi-beogradadvertajzing-srbija-reklame-

Odabir prave marketinške agencije

Naše višegodišnje iskustvo ukazuje na  različita iskustva.

Mi smo mesto na kome možete da dizajnirate, odštampate i podelite svoju reklamu. To donosi i brz povraćaj investicije.

Veoma je bitno odabrati dobru i pouzdanu marketing agenciju koja će vam obezbediti usluge dizajna, štampe i distribucije vašeg biznisa.

Iza nas je više od devet godina iskustva, na hiljade dizajniranih, odštampanih oglasa i preko MILION I PO podeljenih primeraka oglasa, flajera, kataloga, uzoraka proizvoda…

To govori da je podele MOJA BAZA oglasa po poštanskim sadučićima bliska i vama i vašem biznisu.

Nekorišćenje ove bitnu mogućnosti u marketingu može da dovede do smanjenja lojalnosti vašem brendu, čak i do smanjenja prometa, pogotovo u vreme korona virusa.

U 21. veku reklamiranje po poštanskim sandučićima je veoma bitan kanal komunikacije i on nikako ne treba da se zanemari. Bilo koji biznis koji zaboravi za ovu bitnu stavku u marketingu veliki je previd tržišne utakmice. Mora da se misli na značaj primene ove strategije u marketingu za razvoj biznisa. To je veoma isplativa investicija.

KONTAKTIRAJTE NAS – da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za vaš MARKETING PLAN:

064 22 18 425 ili pošaljite upit na:  mojabaza4@gmail.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *