fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Eurobar je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom visokokvalitetnih šipki od nerđajućeg čelika za građevinske potrebe. Sa sedištem u Beogradu, naša firma posluje širom Srbije i regiona.

Naša glavna misija je da obezbedimo visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama, kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca i izgradili dugoročne poslovne odnose sa njima. Sa timom stručnih i posvećenih radnika, Eurobar je postao sinonim za pouzdanost i kvalitet u građevinskoj industriji.

Kroz godine iskustva, uspeli smo da izgradimo reputaciju pouzdane i odgovorne firme koja poštuje rokove isporuke i garantuje kvalitet svojih proizvoda. Naš asortiman uključuje širok spektar šipki od nerđajućeg čelika različitih dimenzija i debljina, prilagođenih različitim potrebama u građevinarstvu.

Pored proizvodnje, Eurobar takođe pruža usluge distribucije širom Srbije, obezbeđujući brzu i efikasnu isporuku naših proizvoda našim kupcima.

U Eurobaru smo ponosni na našu posvećenost kvalitetu, pouzdanosti i zadovoljstvu kupaca. Nastavićemo da radimo sa istim entuzijazmom i posvećenošću kako bismo i dalje pružali najbolje proizvode i usluge na tržištu građevinskih materijala.

INFO

Adresa: Stubline 2đ, 11507 Obrenovac
Telefon: +381 11 7729 305, +381 11 7729 306
e-mail: danijela.barovic@eurobar.rs
web: http://eurobar.rs

Podeli na mrežama: