fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Podrška globalnoj akciji “ostanikodkuce”, nastavljamo rad preko telefona, interneta i društvenih mreža

Dragi prijatelji,

usled vanredne situacije izazvane korona virusom, u ime našeg uigranog tima koji ovih dana radi više nego ikad, želimo da vam se obratimo i podelimo sa vama, kao i uvek, najnovija dešavanja u Mojoj bazi.

Od samog osnivanja 2011. godine, uvek smo bili uz Vas. Naročito sada, kada ulazimo u desetu godinu poslovanja, u vanrednim okolnostima, imamo i dodatnu obavezu da vas još bolje i kvalitetnije informišemo.

mojabaza-stampani-lokalni-oglasnik-marketing-reklamiranje-teritorije-podelaflajera.

Od 16.03. kada je i zvanično uvedeno vanredno stanje, u skladu sa propisanim merama, preorjentisali smo se na rad online – preko interneta i društvenih mreža.  Kao i svi drugi ljudi širom planete, svakodnevno pratimo situaciju i u skladu sa tim ažuriramo podatke na internet biznis portalu www.mojabaza.com, kao i na facebook/u, twitter/u, linkedin/u i instagram/u. U stalnom smo kontaktu sa mnogim pojedincima, firmama, udruženjima. Ogromna je želja kod svih, pogotovo kod preduzetnika,  da se ova situacija što pre završi, i da se vratimo našim uobičajenim poslovima.

Shodno tome, sada posebno dolazi do izražaja informativni i servisni karakter našeg portala. Informacije koje prosledjujemo trudimo se da budu zvanične, proverene i tačne, i da  pišemo ono što ljude najviše zanima, kao što smo uvek i radili.

porodicni thebest marketing dobitnik nagrade najbolji portal biznis success poslovni uspeh mojabaza

Želimo da vas podsetimo da na dva biznis portala: www.mojabaza.com i www.mojabaza.rs

možete pogledati sva elektronska izdanja Moja baza oglasa od 2011., pa sve do marta 2020. godine. Moja baza TIM normalno nastavlja sa radom, primera radi, od juče se preko nas reklamira jedan frizerski salon iz Surčina, kao i fabrika za proizvodnju zdravih sapuna iz Obrenovca. Jednostavno, život ne može i ne treba da stane.  I mi dajemo skromni doprinos tome.

Uvek smo isticali da je Moja baza dragocena baza informacija, u kojoj se trenutno predstavlja 976 pojedinaca, udruženja, preduzetnika, firmi, kompanija, javnih preduzeća… Sada je to posebno značajno jer, ako i nemate pri ruci neka od štampanih lokalnih Moja baza oglasnika, možete potpuno opušteno pronaći sve što vas zanima preko svog telefona, tableta, desktopa – u toplini svoga doma. Bar u ovakvim vanrednim situacijama imamo dovoljno vremena za to. Da se adekvatno informišemo, napravimo na miru konkretan poslovni plan, i realizujemo ga u saradnji sa Mojom bazom.

korona visur vanredno stanje covid19 Kontaktirajte-nas moja baza baner oglasavanje rerklamiranje flajer lekat marketinska agencija

Otvoreni smo za vaše predloge, sugestije i online saradnju.

MOJA BAZA TIM

Tel. + 381 64 22 18 425                  

mojabaza4@gmail.com                      

 

Podeli na mrežama: