fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Poštovani,

Pozivamo Vas da medijski ispratite karting trku – Nacionalni šampionat Srbije – ,,NAGRADA SURČINA 2024.”, koja će se održati u nedelju, 30. juna 2024. godine sa početkom u 11 časova na Karting stazi ,,Surčin”, Dobanovci bb. Ovo je jedno od najvažnijih takmičenja u kalendaru karting sporta u Srbiji, koje okuplja najbolje vozače iz cele zemlje.

Organizator takmičenja je Ask Sporticco Racing Team, poznat po profesionalizmu i vrhunskoj organizaciji sportskih događaja. Takmičari će se nadmetati u nekoliko kategorija, pružajući gledateljima priliku da uživaju u uzbudljivim trkama i veštinama talentovanih vozača.

Događaj će biti obeležen prisustvom brojnih medija, sponzora i ljubitelja kartinga, što ga čini idealnom prilikom za promociju sporta i druženje. Posetioci će imati priliku da upoznaju vozače, učestvuju u interaktivnim radionicama i uživaju u dodatnim sadržajima koje smo pripremili za sve generacije.

Osoba zadužena za kontakt sa medijima je Zlatko Dobrota, koji će Vam pružiti sve potrebne informacije i koordinirati Vaše prisustvo. Možete ga kontaktirati na telefon: 065/200-6465.

Podeli na mrežama: