fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Prvo želimo da napišemo par reči o imenu kluba – “Moto klub 7 Surčin”.  Broj “ 7 “ označava 7 mesta koja obuhvata opština Surčin, mada imamo i članove koji ne žive na opštini Surčin.

Klub je osnovan 2012. godine na inicijativu pravih zaljubljenika u motorcikle. Veoma brzo okupili smo veliki broj članova. Danas imamo trideset stalnih članova i veliki broj simpatizera kluba.

Pored osnovnih aktivnosti kluba koje su vezane za zajednička putovanja, posete moto skupova, druženja sa drugim moto klubovima, klub ima i humanitarne i edukativne aktivnosti . Redovno organizujemo dobrovoljno davanje krvi gde nam se u našoj akciji pridruže i drugi moto klubovi i mnogobrojni naši prijatelji i meštani.

Uzeli smo učešće u postavljanju znakova upozorenja na motocikliste na prilaznim putevima u svim mestima na opštini. Učestvovali u mnogim emisijama o bezbednosti u saobraćaju.

Družimo se sa našim meštanima, naročito mlađima kada ih za Uskrs obradujemo šarenim jajima. Rado se odazivamo i na humanitarne akcije drugih kao što smo učestvovali u delu opremanja kuće u akciji  “Kuća od srca“.

U okviru Bojčinskog kulturnog leta organizujemo moto skup za koji kažu oni koji su nas posetili, da je jedan od najbolje organizovanih moto skupova u Srbiji.

Veliku pomoć oko organizacije i aktivnosti kluba imamo od Opštine Surčin,  kojoj smo veoma zahvalni.

 

INFO

Adresa: Surčin
Telefon: Saša 063 355 278
e-mail: /
web: /

Podeli na mrežama: