fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Dragi prijatelji, Moja baza firmi je u martu dobila 1200-og klijenta. Naše slike na Google mapama pregledane su preko 8.000.000 puta. 
 
Takođe, još 2019. godine dobili smo ekskluzivno partnerstvo Evropske asocijacije za podršku razvoju i unapređenju porodičnog preduzetništva (EFBA). O njima pogledajte detaljnije na familybiz
 
Moja-baza-EFBA-sertifikat-web-online-netoglasi-promocija-lokalnibiznis-najnovije-baza-firme-beograd-srbija
Prvog februara pokrenut je novi, osvežen i redizajniran izgled portala www.mojabaza.com čime je povećan broj posetilaca za preko 30%. To znači da naš portal pretragom na Google i drugim internet pretraživačima poseti preko 10.000 posetilaca mesečno.
Ova dugo pripremana, vredna internet platforma, u kombinaciji sa društvenim mrežama, osnova je savremenog digitalnog marketing mix-a. Napravljena za Vas, da biste što brže, lakše i jednostavnije došli do novog kupca.
 
Za internet oglašavanje sa popustima na godišnjem nivou pogledajte kompletnu Moja baza ponudu:  https://mojabaza.rs/mojabaza.com/cenovnik-usluga/

U toku je intenzivna priprema za štampanje novog kataloga sa najnovijim oglasima za Surčin, Novi Beograd i Zemun za april 2024. Podsećamo vas da oglašavanjem u štampanim katalozima Moja baza stičete niz pogodnosti i beneficija:

  • Pripremu i dizajniranje oglasa prilagođenog vašim potrebama i željama.
  • Štampanje oglasa u visokokvalitetnom formatu kako bi vaša poruka bila jasna i privlačna.
  • Kampanju na Facebooku kako biste proširili vidljivost vašeg oglasa i doprli do većeg broja potencijalnih klijenata.
  • Mesto u elektronskom katalogu na renomiranom biznis portalu www.mojabaza.com, pružajući vam dodatnu online vidljivost.
  • Podelu flajera kako biste direktno doprli do ciljane publike na terenu.
  • Besplatan konsalting za promociju lokalnog biznisa, pružajući vam korisne savete i strategije za unapređenje vaše marketinške strategije.

Oglase za april primamo do 28.03. do kraja radnog vremena.

Iskoristite ove pogodnosti i osigurajte svoje mesto u našem štampanom katalogu. Kontaktirajte nas danas kako biste se informisali o detaljima i rezervisali prostor za vaš oglas. Vaš uspeh je naš prioritet, i radujemo se što ćemo biti deo vaše marketinške strategije.

Kontaktirajte nas: https://mojabaza.com/kontakt/

 

 
 

 

 

Podeli na mrežama: