fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Legolend je jedan od onih zabavnih parkova koji se baziraju na popularnim danskim kockicama za igru, poznatim kao Lego. Kako piše fejsbuk stranica Surčin info, državni zvaničnici najavili su dolazak ovog parka i u Surčin, tokom radne posete za Međunarodni praznik rada.

Pored izgradnje Nacionalnog stadiona, u njegovoj neposrednoj blizini je planirana izgradnja hotela sa 400 soba, golf terena, pristaništa na Savi i tri tematska parka.

U toku su i pregovorima sa Legolendom, međunarodnim lancem zabavnih parkova sličnih Diznilendu, koji nude razne atrakcije poput rolerkostera i ringišpila.

Legolend je poznat po svojim interaktivnim porodičnim vožnjama, nastupima uživo i radionicama za izgradnju… Sve je inspirisano čuvenim Lego kockicama.

Prvi Legolend park otvoren je 1968. godine u danskom Bilundu, rodnom mestu Lego kockica, i postao je jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u Danskoj. Park je dizajniran za mlađu decu i sadrži različite tematske zone poput Duplo landa, Zemlje avanture i Lego grada.

Atrakcije obuhvataju vožnje na otvorenom i zatvorenom prostoru, vodene atrakcije i prostorije za igru sa Lego kockicama.

Dobro došli u Surčin, opštinu budućnosti i ponosnog domaćina svetske specijalizovane izložbe EXPO 2027!

Podeli na mrežama: