fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Sinoć je održan najveći poslovni događaj u Surčinu ove godine, četvrti surčinski DANI PREDUZETNIŠTVA. Organizovani su 10. oktobra 2023. godine u svečanoj sali GO Surčin. Organizator je bila Evropska asocijacija porodičnog preduzetništva uz veliku pomoć i podršku GO Surčin.

U svečanoj sali pozorišta, u zgradi opštine održano je nekoliko predavanje sa ciljem da se pomogne preduzetnicima da ostvare svoje poslovne planove, kao i da se ohrabre svi oni koji imaju preduzetničkog duha i žele da pokrenu svoje poslovanje.
Predsednik Asocijacije porodičnog preduzetništva dr Aleksandar Filipović je istakao da se svake godine preduzetnicima nude nove informacije koje im mogu pomoći u vođenju privatnog biznisa. Ove godine to je digitalna transformacija poslovanja, odnosno prilagođavanje današnjoj savremenoj digitalnoj ekonomiji, kao i svim izazovima ali i mogućnostima koje preduzetništvo nudi.

Dr.vet.med. Aleksandra Jelesijević Gligorić je istakla je značaj poslovne ideje, istrajnosti i upornosti preduzetnika da se dođe do ostvarenja uspeha, kao i šta je sve to potrebno za dobar start i uspešno poslovanje. Naglasila je odličan momenat u kome se nalazi naša opština Surčin i njen izvanredan položaj i mogućnost privlačenja investicija i otvaranja novih kompanija i start-ur na teritoriji naše opštine. Istakla je i veliki značaj i podršku koju imaju preduzetnici naše opštine posle otvaranja šaltera za preduzetnike Privredne Komore Srbije u Surčinu, na čijem je čelu.

Pored pomenutog, cilj organizovanja večerašnjeg događaja je da se opština Surčin učvrsti na mapi preduzetničkih opština, kada su u pitanju mala i srednja preduzeća i porodične kompanije. 
Gosti ovog događaja su bili direktorka O.Š. „Vuk Karadžić“ iz Surčina dr Katarina Diklić i učenici sedmog i osmog razreda, koji imaju u okviru izbornog predmeta preduzetništvo kao temu.
Vidimo se sledeće godine jubilarni peti put na, sada već tradicionalnim, surčinskim DANIMA PREDUZETNIŠTVA.

Pogledajte fotografije sa događaja: 

Pogledajte i video koji je snmila ekipa TV MAG: 

 

 

Podeli na mrežama: