fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Grčki gothdarkeri Selofan ovaj četvrtak u Dom omladine!

Atinski duo Selofan premijerno nastupa u Beogradu, tačnije u Domu omladine.

Svi ljubitelji mračnije muzike 80-ih ne smeju da propuste ovaj koncert koji će da se održi u četvrtak (23. februara) s početkom u  21:15. Vrata klub aotvaraju se u 20 časova. Pretprodajna cena ulaznica preko sistema Tickets.rs je1.900 dinara, n aulazu su 2200 dinara.

Selofan je nastao 2012. u Atini, a čine ga Ioanna Pavlidou, koja je tad bila DJ, i Dimitris Pavlidis, koji je bio tonac u istom klubu kao i Joanna pa su vrlo brzo došli na ideju da osnuju bend. Nisu mogli odoleti sirenskom zovu gotike 80-ih, koji kombinuju sa synth i analognim zvukom, ali istovremeno vole da odlutaju i u druge žanrove, što ih sve skupa čini poprilično jedinstvenom pojavom.

Njihove pesme vrlo su intenzivne, kako kroz melodije, tako i kroz liriku pored koje je teško ostati ravnodušan, a skloni su da je interpretiraju na raznim jezicima: Joanna ističe da joj je najlakše i najprirodnije izraziti se na nemačkom jer je živela Saarbrückenu nekoliko godina.

Dosad su izdali šest albuma, a poslednji od njih, vrlo simboličnog naziva “Partners in Hell” promovisaće ovom prilikom u Domu omladine.

Takođe imaju i vlastiti label, Fabrika Records na kojem se bendovi kao što su Lebanon Hanover i She Past Away (koji dolazi u Dorćol Platz 20. maja).

FB: https://web.facebook.com/selofan.funpage

YT:https://www.youtube.com/watch?v=U9GNqQEwc7w

SP: https://open.spotify.com/artist/1StVGGYOC5FM3aNpJQ74Vj

IG: https://www.instagram.com/selofan_official/?hl=en

Fb event: https://www.facebook.com/events/692079555983139

Ispred organizatora: Hangtime agency

 

Podeli na mrežama: