Auto škola Bjanka

Adresa: Vojvođanska 11, Novi Beograd
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Telefon: 011 31 80 007 (od 09-18h)
Mobilni: 064 00 00 247
E-Mail: asbjanka@yahoo.com
WEB: http://www.asbjanka.rs/

Auto škola Bjanka osnovana je u januaru 2007. godine. Auto škola Bjanka ulaže neprestano u rad instruktora i u kvalitet rada uopšte. Auto škola Bjanka vrši teorijsku obuku, obuku kandidata za vozače  AM, A1, A2, A,  B, kurs Prve pomoći, sprovođenje ispita i stručne konsultacije. Naši instruktori poseduju licence za rad po novom zakonu o auto školama, a časovi teorijske i praktične nastave održavaju se po strogim pravilima propisanim zakonom. Prva pomoć i teorijski deo ispita (test) polaže se u našim prostorijama, a praktični deo (vožnja) se polaže na našem poligonu.

Obuka se vrši na sledećim vozilima:

  • za kandidate A kategorije se vrši na motorima marke Kawasaki, MadAss, Beverly i Honda;
  • za kandidate B kategorije se vrši na vozilima Reno Capture, Peugeot, Fiat 500x Pop Star (gradski džip), Citroen, Volkswagen.

Od osnivanja je kroz školu prošlo nekoliko hiljada polaznika koji su uspešno završili obuku i naučili da upravljaju nekom vrstom motornog vozila.

Za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita obezbeđena je besplatna literatura za naše polaznike.

Naš moto je: “Da obuka bude laka, tu je Auto škola Bjanka!” i izuzetno smo ponosni veliki broj kandidata koji polože ispit iz prvog pokušaja u auto školi Bjanka!

Auto škola Bjanka uspela je da se izbori za još jednu pogodnost kada su u pitanju naši kandidati i ovom prilikom Vas obaveštavamo da je u toku A K C I J A – Kompletna prva pomoć 3500 dinara. Uz Prvu pomoć besplatno lekarsko uverenje!

Kandidati koji imaju Prvu pomoć plaćaju samo lekarsko uverenje 1500 dinara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *