Auto škola Bjanka

Adresa: Vojvođanska 11, Novi Beograd
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Telefon: 011 31 80 007 (od 09-18h)
Mobilni: 064 00 00 247
E-Mail: asbjanka@yahoo.com
WEB: http://www.asbjanka.rs/

Auto škola Bjanka osnovana je u januaru 2007. godine. Auto škola Bjanka ulaže neprestano u rad instruktora i u kvalitet rada uopšte. Auto škola Bjanka vrši teorijsku obuku, obuku kandidata za vozače  AM, A1, A2, A,  B, kurs Prve pomoći, sprovođenje ispita i stručne konsultacije. Naši instruktori poseduju licence za rad po novom zakonu o auto školama, a časovi teorijske i praktične nastave održavaju se po strogim pravilima propisanim zakonom. Prva pomoć i teorijski deo ispita (test) polaže se u našim prostorijama, a praktični deo (vožnja) se polaže na našem poligonu.

Obuka se vrši na sledećim vozilima:

  • za kandidate A kategorije se vrši na motorima marke Kawasaki, MadAss, Beverly i Honda;
  • za kandidate B kategorije se vrši na vozilima Reno Capture, Peugeot, Fiat 500x Pop Star (gradski džip), Citroen, Volkswagen.

Od osnivanja je kroz školu prošlo nekoliko hiljada polaznika koji su uspešno završili obuku i naučili da upravljaju nekom vrstom motornog vozila.

Za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita obezbeđena je besplatna literatura za naše polaznike.

Naš moto je: “Da obuka bude laka, tu je Auto škola Bjanka!” i izuzetno smo ponosni veliki broj kandidata koji polože ispit iz prvog pokušaja u auto školi Bjanka!

Auto škola Bjanka uspela je da se izbori za još jednu pogodnost kada su u pitanju naši kandidati i ovom prilikom Vas obaveštavamo da je u toku A K C I J A – Kompletna prva pomoć 3500 dinara. Uz Prvu pomoć besplatno lekarsko uverenje!

Kandidati koji imaju Prvu pomoć plaćaju samo lekarsko uverenje 1500 dinara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *