fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Apiterapeutsko udruženje “Pčele i zdravlje API BEO Srbije” s ponosom najavljuje događaj koji će se održati 25. februara 2023. godine u Pozorišnoj sali opštine Surčin. Radi se o tribini na temu “Zdravlje iz košnice”, koja će okupiti stručnjake iz različitih oblasti, uključujući medicinu, farmaciju i nutricionizam.

Na ovoj izuzetnoj tribini, prisutni će imati priliku čuti vodeće stručnjake kako raspravljaju o značaju pčelinjih proizvoda za zdravlje ljudi. Govornici će podijeliti svoje stručno znanje o pravilnom korištenju pčelinjih proizvoda i istaći koliko su oni važni za pravilan rast i razvoj dece, kao i za poboljšanje općeg stanja organizma.

Ovo je izuzetna prilika za sve koji žele proširiti svoje znanje o zdravstvenim benefitima pčelinjih proizvoda i dobiti korisne savjete od stručnjaka iz prve ruke.

Ne propustite ovaj događaj koji će vam omogućiti da otkrijete tajne zdravlja iz košnice i naučite kako iskoristiti blagodati pčelinjih proizvoda za svoje zdravlje i dobrobit. Vidimo se na tribini!

 

Podeli na mrežama: