4. Veče mode stila i glamura 2019.

U operi i teatru Madlenianum u Beogradu, održano je 4. Veče mode, stila i glamura u organizaciji Prvog kluba dama, Međunarodne zajednice istaknutih žena iz javnog privrednog i društvenog života, a pod pokroviteljstvom kompanije Zepter.
 
Na događaju koji je promovisao modu na inovativan,  sasvim drugačiji način, pojavio se veliki broj javnih ličnosti među kojima su bili: Suzana Mančič, Marija Gobović, manekenka Ivana Stanković, Izvorinka Milošević, Mirjana Bobić Mojsilović, popularni jutjuberi Lea Stanković i Andrija Jo, kao i mnogi drugi.
 
U toku večeri preko 250 zvanica uživalo je u revijama brendova Carpe Diem, Helena Scritore,  MB conture dizajnerki Mire i Božice, venčanicama iz salona Mademoiselle Koko, dizajnerke Anese Cvetkov. Veče je zatvorila svojom revijom kraljica mode, Marija Šabić, čiju su reviju posetioci čekali sa nestrpljenjem.
U zabavnom delu programa učestvovali su Ivana Jordan, Bojan Marović i Danica Krstić. Tradicionalno su dodeljena i priznanja kojima su krunisani:
 • Suzana Perić za dizajnerku godine;
 • novinarka i TV lice Mileva Pavlović za najstilizovaniju ženu u javnom životu;
 • doktor savremene arhitekture Nenad Veličković za najstilizovanijeg muškarca u javnom životu;
 • modni brend Carpe Diem za najbolji novi modni brend;
  • kompanija Miss Yu i Vesna de Vinča Jugović za produkciju internacionalnog događaja Srbija – zemlja Jorgovana i za produkciju izbora za Miss Srbije;
 • Škola za trudnice Mamin san za ekskluzivni i inovativni centar za rad sa trudnicama;
 • Danica Krstić kao čuvar tradicije i kulture kroz etno pesmu;
 • Studio obrazovanja Znanje kao čuvar kulturne baštine;
 • Bata Spasojević za modni spektakl godine, modnu reviju kolekcije Trezor;
 • Marija Šabić za žensku modnu kolekciju godine;
 • Agencija Aero tours i Lidija Stanković za promociju turizma.
Organizator događaja je u program uvrstio i donatorsku modnu reviju u kojoj su modele dizajnera Bate Spasojevića, Nataže Župac, Jovanke Radovanović, Helena Scritore, P.S.fashion Snežane Stokić, koji su iste donirali za pomoć ženama koje su pretrpele nasilje u porodici, nosile Drina Pešić, balerina Narodnog pozorišta, Dana Ristić, loyalty članica Prvog kluba dama, aktuelne Miss Srbije i Miss turizma Srbije, voditeljka emisije DNK Natalija Simović.
 
Svi prisutni gosti dobili su poklone brenda Batiste, dok su poklone za laureate obezbedili parfemi Antonio Banderas, kompanije Leveris ( izrada nakita od Svarowski kristala) i Skin expert Aestetik.
 
U okviru dečije modne revije brenda Names, prisutnima su se predstavili neki od finalista izbora za Prvu malu damu i džentlmena Srbije čiji je defile oduševio posetioce. U reviji je učestvovala i Jovana Petrović, ćerka popularnog trubača Dejana Petrovića iz Užica kao prošlogodišnja pobednica.
 
U toku večeri predstavljena je i kompanija Zepter koja je na jednoj od revija promovisala svoje Zepter Tesla naočare uz ekskluzivni nakit komapnije Levereis, a nakon toga su i podelili vredne nagrade prisutnima među kojima su bile i izuzetno tražene Zepter Tesla naočare.
 
Događaj je ocenjen najvišom ocenom i, sudeći po komentarima prisutnih, sa nestrpljenjem se očekuje novo druženje koje će biti zakazano za proleće 2020. godine.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *