fbpx

MOJA BAZA – BIZNIS PORTAL NOVE GENERACIJE

DOBRO DOŠLI U SVET

POSLOVNOG USPEHA!

Ženski frizer i salon za negu noktiju, Studio Juca, smešten je u naselju Ledine, na Novom Beogradu, pružajući vrhunsku uslugu u neposrednoj blizini bežanijske kose i blokova. Naš salon je lako dostupan, lociran preko puta Grand kafe, omogućavajući vam da lako dođete i uživate u našim uslugama.

U našem salonu nudimo širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za negom i stilizovanjem:

  • Sve vrste frizura: Bez obzira da li želite klasičnu ili modernu frizuru, naš tim frizera će vam pružiti izgled koji odgovara vašem stilu i ličnosti.
  • Svečane frizure: Za posebne prilike poput venčanja, maturske večeri ili drugih svečanosti, naši frizeri će vam kreirati savršenu frizuru koja će vam osigurati da zablistate.
  • Nadogradnja kose prirodnom dlakom: Ako želite dužu i puniju kosu, nudimo vam kvalitetnu nadogradnju kose prirodnom dlakom koja izgleda prirodno i lepo.
  • Manikir i nadogradnja noktiju: Naši stručni manikiri pružaju uslugu nege noktiju, oblikovanja i nadogradnje kako biste imali besprekorne nokte koji privlače pažnju.
  • Solarijum MegaSun: Osvežite svoj ten i dobijte predivan brončani sjaj u našem solarijumu MegaSun koji pruža visokokvalitetno iskustvo sunčanja.

Studio Juca je vaša destinacija za potpunu transformaciju i negu tela. Posetite nas i prepustite se našem iskusnom timu koji će vam pružiti vrhunsku uslugu i ugodno iskustvo. Vaša lepota je naš prioritet!

INFO

Adresa: Surčinska 8a, preko puta Grand kafe, Ledine – Novi Beograd
Telefon: 062/184-7554
e-mail: /
web: /

Podeli na mrežama: